Sürprizbozan RDR2 Micah görevi illa yapılmalı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
1677088944494.png

Arkadaşlar şu Micah'ı hapishaneden kurtarma görevinden başka görev kalmadı. Normalde önceden bu görevi başlatmıştım. Baktım hapishaneden adam kaçırıp polislerle savaşınca onur seviyesi bayağı düşüyor. Oyunu kaydetmeden çıktım geri girdim ve diğer görevleri hallettim. Ama şimdi sadece bu Micah görevi kaldı. Bunu yapmazsak hikaye devam etmiyor mu?

Ana karakterlerden birinin görevini yapmam gerekiyor mu diye soruyorsun. Farkındasındır umarım. Bu arada yapmak zorundasın. Rockstar oyunları hikâye anlamında tek düze ilerlediği için o tarz kilit şeyler şart.

Ana hikâye görevi, etmiyor. Ancak o görevde size saldıran görevlileri öldürdüğünüzde onur seviyeniz düşmüyordu diye hatırlıyorum ben, yanlış hatırlıyor olabilirim. Her halükarda o görevi yapmanız lazım.

Eki Görüntüle 1678622

Arkadaşlar şu Micah'ı hapishaneden kurtarma görevinden başka görev kalmadı. Normalde önceden bu görevi başlatmıştım. Baktım hapishaneden adam kaçırıp polislerle savaşınca onur seviyesi bayağı düşüyor. Oyunu kaydetmeden çıktım geri girdim ve diğer görevleri hallettim. Ama şimdi sadece bu Micah görevi kaldı. Bunu yapmazsak hikaye devam etmiyor mu?
Onuru yükseltmek için herkese selam ver. 3 kişiye dersen 1 + artıyor. Daha başlardasın zaten. Çok yolun var.

Onur seviyesi arttırmak çok kolay zaten. Saint denise geçince herkesle konuş Micah görevinden kaybettiğini toplarsın herhalde kısa sürede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı