RDR2 nasıl bir oyun?

Peki verebileceğiniz tavsiyeler şunu yap vb var mı? Ona göre yapacağım çünkü yeni başladım.

Yan görevlerim hepsine git derim. Oyun bir noktaya geldikten sonra tekrar yapamayacağın yan görevler var. Tüm yan görevler hikaye kadar zevk verir.

(Ekleme; Beyaz Arap atını yakalayıp tüm oyunu onunla oyna.)

Şu fotoğrafları oyuna bitirip iyice anladığım zaman bende gelip buraya atacağım şaheser gibi bir şey şahsen. Adamla özene bözene yapmış. Bir de şunu sormak istiyorum oyunda köyümüzü yani kampımızı geliştireyim mi orası geçici mi?

Bunca yıllık video oyunu kariyerimde gördüğüm en kötü oyun. Zaten yapımcı ekibin de özellikle son zamanlardaki yapımlarını sevmiyordum ama bu en kötüsüydü.

Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Ben hayatımda bu kadar sıkıcı bir oyun görmedim. Animasyonlar, grafikler vs. abartıldığı kadar iyi değil. Ayrıca kendimizi kandırmayalım, çok fazla bug var bir açık dünya oyununa göre. Hala daha oyun gruplarında, forumlarda, Instagram'da falan ekran görüntülerini sanki sanat eseriymiş gibi paylaşıyorlar. Ben de gülüp geçiyorum.

Evet şuan bazı arkadaşlar hangi oyun diye sormuş. Fortnite'dan bahsediyorum tabii ki de. No building modunu getirince milleti oyuna çekebileceklerini zannetti Epic Games. Anadolu aslanı yer mi peki? Neyse gidip de biraz Arthur ile at arabalarına dalaşayım.

Şu fotoğrafları oyuna bitirip iyice anladığım zaman bende gelip buraya atacağım şaheser gibi bir şey şahsen. Adamla özene bözene yapmış. Bir de şunu sormak istiyorum oyunda köyümüzü yani kampımızı geliştireyim mi orası geçici mi?

Geliştirmenin çok bir faydası olmuyor ama hızlı seyahat özelliği için falan geliştireceğin birkaç şey var. Neydi tam hatırlayamadım.

Bu beyaz Arap atını nereden bulabilirim?

Online da 40 Gold'du galiba ve 72 level istiyordu ( dediğim at siyah Arap atı da olabilir ) ve bir de story modunda çıkıyor chapter 2'yi geçmeniz gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konumu: Haritanın sol yukarısında.

1651960819542.png

Hikaye belirli bir yere kadar ağır ve sakin bir şekilde ilerliyor, sonrasında bol bol aksiyona giriyoruz. İlk başlarda çok ölmemeye çalış, ölünce çok fazla para gidiyor. Oyunun başlarında "bounty hunter" denen atlı adamlar biraz sinirlendirebiliyor. Oyunda kafana göre insanları vurabilirsin ama bunun mutlaka bir cezası oluyor, o konuda biraz özgürlüğü kısıtlıyor.

Çok büyük bir dünyası var. Hayvan çeşitliliği oldukça fazla. Aşırı derecede özgürlük sunuyor, cezayı göze alıp, istediğini yapma imkanı veriyor. Ben çok sevdim, tavsiye ederim. Oyunun son 2 bölümü olan Epilogue 1 ve Epilogue 2'yi sevmedim, Epilogue 2'nin son görevini sevdim sadece. Nedenini o kısımlara geldiğin zaman anlayacaksın.

Şu an cebimde 55 dolar var benden ne alabilirki en fazla :D etrafta dolaşıyorum görev yapmadım daha çok inceliyorum ve bakıyorum atmosferi çok hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı