RDR2 nasıl para kasılır?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu alalı 1 gün neredeyse olmuştur. Şöyle deyim her şeyi yapmaya çalışıyorum hayvanları kesip bağışlıyorum onurum yüksek kalsın daha iyi para alayım diye gördüğüm her yağmacı haydutu öldürmeye çalışıyorum görevleri elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama paramı bir türlü yükseltemedim.(hikaye modu)

Not: Hile yap demeyin sevmem zevkimi bozar bildiğiniz iyi para kasma varsa anlatırsanız iyi olur.

Dosya Ekleri

• 2022-05-08 (1).png
    2022-05-08 (1).png
    2,9 MB · Görüntüleme: 785
Hocam ana hikayeye bağlı kalırsanız 2-3 gün içerisinde ciddi bir paranız oluyor zaten. Ekstra olarak kara borsa satış yeri açıldıysa insanlatı lootlayıp eşyalarını oraya satabilirsiniz. Fence olması lazım adamın adı oda iyi para getirir.
Fakat size tavsiyem ana hikayeye bağlı kalın para kazanırsınız.

Arkadaşlar oyunu alalı 1 gün neredeyse olmuştur. Şöyle deyim her şeyi yapmaya çalışıyorum hayvanları kesip bağışlıyorum onurum yüksek kalsın daha iyi para alayım diye gördüğüm her yağmacı haydutu öldürmeye çalışıyorum görevleri elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama paramı bir türlü yükseltemedim.(hikaye modu)

Not: Hile yap demeyin sevmem zevkimi bozar bildiğiniz iyi para kasma varsa anlatırsanız iyi olur.

Valentine diye bir kasaba var onda doktorun dükkanına git ve arkadaki kapıyı çal sonra satıcıya silah doğrult arka odayı soy yazan seçeneğe bas kalanını kendin yap spoiler olmasın.

Ara görev ve ana hikayeden inanılmaz para kasılıyor zaten. Vurduğunuz adamların eşyalarını alın satın para da çıkıyor adamlardan zaten.

Bir de oyunda o kadar paraya gerek olmuyor. Alınabilecek şeyler kısıtlı. Silah alıp özelleştirirsiniz o da çok pahalı değil. İyi bir at alayım diye düşünüyordum en başta sonra kendi atımı bırakamadım üzüldüm onunla bitirdim oyunu.

Kısacası normal görevlere devam edin paranız çok olur.

Bilmiyorum hocam en son güncellemeden sonra düzeltilmiş olabilir. 3 hafta önce falan video var fakat güncelleme ondan sonra geldi. Denemek lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
size dediğim video.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı