RDR2 neden çok iyi?

202094

Kilopat
Arkadaşlar RDR2 oyununu çoğu insan seviyor. Peki neden? Oyundan sonra ağlayanını bile görmüştüm. Düşüncelerinizi çok merak ediyorum. Bu oyunu neden çok seviyorsunuz? Yanlış anlamayın bende seviyorum sadece sizin düşüncelerinizi merak ettim. Bu oyunu sizin için özel yapan şey ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ana görevleri geçtim, haritada olayların birbiriyle sürküleliği, akıcılığı çok iyi. Haritada ufak saçma sapan bir olaya şahit oluyorum yardım edeyim diyorum bir de bakmışım mapin diğer ucundayım saatler geçmiş, demek istediğim inanılmaz akıyor.

Oyun aşırı detaylı, özellikle oynadığın karakterlerin yerine çok hızlı bir şekilde kendini koyabiliyorsun. Yaşanan olayları sen yaşamış gibi oluyorsun adeta. Mekanik ve grafikler de çok iyi, içine çok iyi çeken oyunlardan biri.

Tabii oyuna ''At sürme simülasyonu abi yeaa.'' diyenler de var. Vahşi batı Amerika zamanlarında, kanun kaçağı bir çetedeki adamları oynarken ne bekliyorsun ki?

Oyun aşırı detaylı, özellikle oynadığın karakterlerin yerine çok hızlı bir şekilde kendini koyabiliyorsun. Yaşanan olayları sen yaşamış gibi oluyorsun adeta. Mekanik ve grafikler de çok iyi, içine çok iyi çeken oyunlardan biri.

Tabii oyuna ''At sürme simülasyonu abi yeaa.'' diyenler de var. Vahşi batı Amerika zamanlarında, kanun kaçağı bir çetedeki adamları oynarken ne bekliyorsun ki?
Öyleleri toksikten başka bir şey değil. Kendi çaplarında başyapıt oyunları kötü etmek istiyorlar.

Günümüzde RDR2 gibi başyapıt seviyesinde ne kadar oyun var? 100'den fazla olsa bu konu tartışılır ancak 50 tane bile yoktur.
50 tane bile olmaması bu konuyu tartışılmaz kılmıyor. Animasyonlar aşırı ağır, fast travel açılana kadar at sürme simülatörü ve ilk 2-3 saat aşırı ama aşırı yavaş hikaye anlatımı. 2. saatte oyunu bırakacaktım o derece yavaştı. Güzel bir oyun ama bu abartıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı