Sürprizbozan RDR2 neden ovarreted?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hiçbir GTA oyunu diğer bir GTA oyunun devamı olmadı. Her GTA oyunun kendine özgü bir hikayesi var.

Millet Arthur'u ve onun hikayesini çok merak ediyor ama çete nasıl kuruldu Arthur'un babasına ne oldu annesi kim maryle nasıl tanıştı falan filan.

Sırf Arthur karakterini insanlar fazlasıyla övüyor diye kendimi zorlaya zorlaya bitirdim ve gerçekten abartılmış bir oyun.
Güzeldi ama fanboylar yüzünden beklenti yüksek tutuldu ve beklentiyi karşılamadı. Oyunu bitirdikten sonra "bu kadar mıydı?" dedim kendime.

Millet Arthur'u ve onun hikayesini çok merak ediyor ama çete nasıl kuruldu Arthur'un babasına ne oldu annesi kim maryle nasıl tanıştı falan filan.
RDR 2 çok uzun bir oyun bitirmesi 45 saat kadar sürüyor sanırsam. Bence RDR 1'de Arthur Morgan'ın çocukluğu veya gençliği RDR 2'de ise Yaşlandığı kısmı anlatmalıydı.

Bence 3 de anlatırsa çok daha iyi olur.

Bu arada GTA 6 hakkında korkularım çok büyük ama rockstara güveniyorum bir nevi ikilemdeyim.

Herkesin zevki farklı hocam.

Bu konuyu açman baştan mantıksız zaten herkesin zevki farklı deyip bitirebiliriz bu konuyu.

Kayıt olduğum günden beridir gördüğüm 3.konu falan bu konu hakkında.

Ben RDR2'yi bir defa bitirdim şu anda tekrardan oynuyorum ve evet oyun mükemmel bir oyun değil bence. Fakat oyunun mükemmel olmamasının sebepleri çoğunlukla küçük sinir bozucu detaylar. Öldüğünüzde atınızdaki derilerin gitmesi, attan indiğinizde elinizdeki silahı atta bırakması gibi garip şeyler. Tek büyük problemi benim için görevlerin çok düz ilerlerlemesi. İlk oynayışımda bu kadar gözüme batmamıştı fakat şu anda daha çok gözüme batıyor. Arthur öldükten sonra haritada koskocaman bir kısmın John ile keşfedilmeyi beklemesi ve o kısmın aslında hikayeye katılacak olsa potansiyelinin fazla olması ve hikayeye katılmaması biraz sinir bozucu. Arthur genel olarak batıya olan özleminden bahsediyor ve sürekli gitmek istediğini söylüyor. Keşke bir kısmı orada geçseydi ve o kısımlara kendimiz gittiğimizde keskin nişancı tarafından öldürülmeseydik. Ben trainer ile gittim gezdim ve gerçekten potansiyeli fazla olan bir kısım. (nasıl gidecekler peşlerinde pinkertonlar var falan diyeceksiniz arkadaşlar gittiğinizde zaten kanunsuz bir yer olduğunu görüyorsunuz pinkertonların orada olacağını hiç sanmıyorum.) Ha bunlar dışında oyun çok güzel mi bence çok güzel fakat mükemmel değil ve evet bence aşırı abartan bir kitle var. Düzgün ifade etmişimdir umarım düşüncelerimi.

Bu arada GTA 6 hakkında korkularım çok büyük ama rockstara güveniyorum bir nevi ikilemdeyim.

Bu konuyu açman baştan mantıksız zaten herkesin zevki farklı deyip bitirebiliriz bu konuyu.

Kayıt olduğum günden beridir gördüğüm 3.konu falan bu konu hakkında.
GTA 6 hakkında korkmanıza gerek yok hocam. GTA 6 bayadır geliştiriliyor. ve Rockstar Games'in kötü bir oyun çıkaracağını düşünmüyorum. Online Mod fanları, sırf GTA 6'nın online mod'u için bile satın alacaklardır. Ancak Türkiye'de bunu yapabilmek zor.

Ben RDR2'yi bir defa bitirdim şu anda tekrardan oynuyorum ve evet oyun mükemmel bir oyun değil bence. Fakat oyunun mükemmel olmamasının sebepleri çoğunlukla küçük sinir bozucu detaylar. Öldüğünüzde atınızdaki derilerin gitmesi, attan indiğinizde elinizdeki silahı atta bırakması gibi garip şeyler. Tek büyük problemi benim için görevlerin çok düz ilerlerlemesi. İlk oynayışımda bu kadar gözüme batmamıştı fakat şu anda daha çok gözüme batıyor. Arthur öldükten sonra haritada koskocaman bir kısmın John ile keşfedilmeyi beklemesi ve o kısmın aslında hikayeye katılacak olsa potansiyelinin fazla olması ve hikayeye katılmaması biraz sinir bozucu. Arthur genel olarak batıya olan özleminden bahsediyor ve sürekli gitmek istediğini söylüyor. Keşke bir kısmı orada geçseydi ve o kısımlara kendimiz gittiğimizde keskin nişancı tarafından öldürülmeseydik. Ben trainer ile gittim gezdim ve gerçekten potansiyeli fazla olan bir kısım. (nasıl gidecekler peşlerinde pinkertonlar var falan diyeceksiniz arkadaşlar gittiğinizde zaten kanunsuz bir yer olduğunu görüyorsunuz pinkertonların orada olacağını hiç sanmıyorum.) ha bunlar dışında oyun çok güzel mi bence çok güzel fakat mükemmel değil ve evet bence aşırı abartan bir kitle var. Düzgün ifade etmişimdir umarım düşüncelerimi.

Kesinlikle katılıyorum RDR 2 fanboylarının yakuza veya j-RPG fanlarından hiçbir farkı yok bir oyunun fanboyu olmak en baştan ahmaklık zaten de böyle konular gerçekten çok saçma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı