Sürprizbozan RDR2 neden ovarreted?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bana göre en iyi beş oyun,
1.) Assasins Creed Origins
2.) Need For Speed Most Wanted 2005
3.) Outlast
4.) Call Of Duty Black Ops 2
5.) GTA V

Ben de bir oyun kültürün var ve RDR2'yi bazı kalıplar dahilinde overrated buluyorsun zannediyorum.

2015 yılına ışınlanıp internet kafedeki çocuklara da sorsan bunları sayardı.

Bence de overrated ama Cyberpunk kadar olamaz. RDR 2 güzel bir oyun artısıyla ve eksisiyle ama Cyberpunk şahsen hem sıkıcı hem de bozuk bir oyun. Çıktığı zamanda overrated bir oyundu, hala öyle.

Bence de overrated ama Cyberpunk kadar olamaz. RDR 2 güzel bir oyun artısıyla ve eksisiyle ama Cyberpunk şahsen hem sıkıcı hem de bozuk bir oyun. Çıktığı zamanda overrated bir oyundu, hala öyle.

Hocam Cyberpunk'ı dünyanın en iyi oyunu diye öven bir kişiyi daha görmedim :D bence oyun şu anda gayet iyi 2. kez bitirdim ve 2.0 güncellemesiyle iyicie toparlamış. Çıktığında yere gömdüler nasıl overrated oluyor? Hikayesi benim için çok güzel, oynanışı eğlenceli ve sinir bozucu olayları yok denecek kadar az. Ben Cyberpunk oynarken RDR2 oynadığımdan daha fazla zevk aldım mesela. Grafikleri zaten iyi şehri seyretmeye doyamıyorum. Ha ama ben 30 saat oturup aynı düşmanları farklı silahlarla kesmeyi seven bir insanım. Sevmeyene göre tüm oyun çöp oluyor.

Başka oyun yok gibi davranan bir kitlenin olduğunu düşünürsek evet oyun abartılıyor ama bunu neden bize soruyorsun? Sen beğenmediysen sen söyle.

Hocam Cyberpunk'ı dünyanın en iyi oyunu diye öven bir kişiyi daha görmedim :D bence oyun şu anda gayet iyi 2. kez bitirdim ve 2.0 güncellemesiyle iyicie toparlamış. Çıktığında yere gömdüler nasıl overrated oluyor? Hikayesi benim için çok güzel, oynanışı eğlenceli ve sinir bozucu olayları yok denecek kadar az. Ben Cyberpunk oynarken RDR2 oynadığımdan daha fazla zevk aldım mesela. Grafikleri zaten iyi şehri seyretmeye doyamıyorum. Ha ama ben 30 saat oturup aynı düşmanları farklı silahlarla kesmeyi seven bir insanım. Sevmeyene göre tüm oyun çöp oluyor.
Çıktığında yere gömenler kadar, hala en iyisi görenler vardı. Daha çıkmadan asrın oyunu ilan edenlerde vardı. Belli bir yerden sonra kişisele giriyor tabi.

Evet overrated bir oyun, Rockstar'ın eski Rockstar'lığı kalmamış. Fizik motorunda zaten geçmişin ekmeğini yiyorlar, çok oyunculu modda GTA 4'ün bile gerisinde kalmış ve Rockstar da SJW'lerin etkisine oldukça kapılmış. 20. yüzyılın başının Amerika'sında bu kadar az ırkçılık komik derecede. Ubisoft gibi kantin tostu yaparcasına oyun çıkaran firmalar yüzünden başyapıt sanıyorsunuz sadece ama ben gerek Dan Houser'in ayrılması gerek de bu gidişat yüzünden GTA 6'nın da aynı kaderi paylaşacağından korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı