RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi RDR2 oyunu ilk çıktığında birçok badire atlattı. Düzeltildi derken ses soluk kesildi sanki. Ben almayı düşünüyorum da oyun oturmadıysa ilerleyen zamanda alırım muhtemelen. Şu an bir kullanıcı indirip sıkıntı yaşadığı açılar var mı optimizasyonuyla ilgili? Sizin RDR2 oyununuzda optimizasyon ne durumda? Bu arada FPS dert etmiyorum. Oyundan atma, çökme, takılma vb. sorunları kast ediyorum. RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye çıktığı gibi aldım. Açıkçası şu ana kadar ne bir hata yada oyundan atma gibi bir sorunla karşılaştım. Online'da sorunsuz çalışıyor. Belki bazı donanım ile sorun oluşuyordur onu bilemem. Optimizasyon bence sorunlu değil oyunun grafikleri iyi. Her nesnede tonla detay var, tabiki GTA V gibi çok yüksek FPS'ler ile oynayabilmek mümkün değil RDR2'yi günümüz ekran kartlarıyla. GTX 1070 ile 4K'da doku ve gölgelendirme ayarlarını en yükseğe alarak 35-40FPS ile oynuyorum. Her şeyi en yükseğe aldığım zaman 4K'da 8-10FPS civarında alabiliyorum.
Alakasız ama profil fotoğrafını atabilir misin rica etsem. Wallpaper olarak kullanacağım da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı