RDR2 oynamak için beklenmeli mi?

Muratalica

Hectopat
Daha fazla  
8 yıllık oyun GTX 960 laptopum var. RDR 2'yi daha yüksek grafik ve FPS de oynamak için bekletiyorum. Ya iyi bir PC kasası ya da GeForce NOW alacağım gibi görünüyor. RDR2'den tat almak için șuan ki sistemle oynamak istersem en az kaç FPS almalıyım?

8 yıllık oyun GTX 960 laptopum var. RDR 2'yi daha yüksek grafik ve FPS de oynamak için bekletiyorum. Ya iyi bir PC kasası ya da GeForce NOW alacağım gibi görünüyor. RDR2'den tat almak için șuan ki sistemle oynamak istersem en az kaç FPS almalıyım?

Beklenir hocam 6 yıllık olsa da sırıtmıyor.

2 kere 40-45 FPS arası oynayarak bitirdim şimdi farklılık olsun deyip performansa çektim 90 FPS arası alıyorum ama oyun biraz sapıtıyor. 60 ila 35 FPS arası ideal.

Hocam sisteminizle fazlaca bir fps drop yaşayacağınız için bu sistemde oynamanızı önermiyorum. Geforce now üzerinden veya yeni bir sistem alıp tadını çıkararak oynamanız tercihimdir.

Çok iyi bir ekran ve FPS tabii ki çok gereklidir böyle bir oyun için bende aldım bekletiyorum. Gt740 var.

Hocam sisteminizle fazlaca bir fps drop yaşayacağınız için bu sistemde oynamanızı önermiyorum. Geforce now üzerinden veya yeni bir sistem alıp tadını çıkararak oynamanız tercihimdir.
Sandığınız kadar güçsüz değil bu kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS 4 de oyunu 30 FPS 4 kez bitirdim. Şimdide PS5 de 30 FPS yine bitirdim. Oyun her türlü çok güzel. Ama daha iyi grafikler istersen beklemen mantıklı olacaktır. Sana kalmış.

Tüm cevaplae için teşekkür ederim. Modlar da denedim 20-23 fps aralığını geçmedi. Mod tavsiyeniz var mıdır. Yoksa oyunu daha sonraya bırakacağım. Bir playstation 5 e sahibim fakat ingilizce alt yazı.

Tüm cevaplae için teşekkür ederim. Modlar da denedim 20-23 FPS aralığını geçmedi. Mod tavsiyeniz var mıdır? Yoksa oyunu daha sonraya bırakacağım. Bir PlayStation 5'e sahibim fakat İngilizce alt yazı.

Hocam bence o kadar büyük bir problem değil İngilizce ölçülmüş bir şekilde A2 başlangıcım ama hikayeyi anladım az buçuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı