RDR2 oynarken İngilizce geliştirmek

despotr

Centipat
Arkadaşlar bu aralar en iyi iki hobim RDR2 oynamak ve İngilizcemi geliştirmek. Tabii ki oyunu 2 kez Türkçe bitirdim ama bu iki hobimi birleştirmek istiyorum. Yani oyunu oynarken İngilizcemi geliştirmek istiyorum. 3.kez İngilizce alt yazılı başlayacağım. Nasıl bir yol önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dilini İngilizce seçin ve bodoslama dalın. Oyundayken anlamadığınız bir cümle, kelime çıkınca bir kağıda yazın/notepad'e kaydedin. O görev sonrası çevirisinden bakın ve boş zamanlarınızda tekrardan o kelimelere bir göz atın. Gayet güzel bir çalışma olur.

Arkadaşlar bu aralar en iyi iki hobim RDR2 oynamak ve İngilizcemi geliştirmek. Tabii ki oyunu 2 kez Türkçe bitirdim ama bu iki hobimi birleştirmek istiyorum. Yani oyunu oynarken İngilizcemi geliştirmek istiyorum. 3.kez İngilizce alt yazılı başlayacağım. Nasıl bir yol önerirsiniz?
RDR'2 bunun için doğru oyun olmaz. Oyunun dili ağır ve haliyle güneyli aksanı ile konuşuyorlar. Bence farklı oyunlar denemelisin. Ama oyunlar için "Universal Durdurma Düğmesi" diye bir program vardı onu kullanabilirsin.

Arkadaşlar bu aralar en iyi iki hobim RDR2 oynamak ve ingilizcemi geliştirmek. Tabii ki oyunu 2 kez Türkçe bitirdim ama bu iki hobimi birleştirmek istiyorum. Yani oyunu oynarken ingilizcemi geliştirmek istiyorum. 3.kez İngilizce alt yazılı başlayacağım. Nasıl bir yol önerirsiniz?

Kanka iki kere Türkçe bitirmişsin iyi olmuş bence oyunu Full İngilizce yap altyazıları aç aklına o okuduğun veya duyduğuun şeyin türkçesi gelecek oradan kelimelerin nasıl kurulduğuna ne anlama geldiğini öğrenebilrsin.

Amaçta bu ya zaten bilmediğim kelimeleri merak edip araştırmak.
Onu bilerekten yazıyorum ben de. İngilizcen iyi değilse mesela cümlelerdeki kelimelerin %75 ini falan bilmezsen hepsini araştırabilecek misin? Düşünsene 10 kelimeli cümle geliyor sadece 2 kelimeyi biliyorsun hepsine tek tek bakmak işkence Genshin oynarken yaşadım bunu.

Onu bilerekten yazıyorum ben de. İngilizcen iyi değilse mesela cümlelerdeki kelimelerin %75'ini falan bilmezsen hepsini araştırabilecek misin? Düşünsene 10 kelimeli cümle geliyor sadece 2 kelimeyi biliyorsun hepsine tek tek bakmak işkence genshin oynarken yaşadım bunu.

Ama bro amaç hepsini öğrenmek değil, olabildiğince kelime öğrenmek sadece ana görevlerde değil açık dünyada da öyle.
Birde cümle yapıları

Ama bro amaç hepsini öğrenmek değil, olabildiğince kelime öğrenmek sadece ana görevlerde değil açık dünyada da öyle.
Birde cümle yapıları
Eğer bilmediğin kelimelerin yarısına bile internetten bakacak olursan çok sıkıcı oluyor direk İngilizce kelime ezberlemek daha basit ama sen bilirsin.

Klasik yöntem yani kufurlerden başla ilk olarak sonra ortaokul lise düzeyinde İngilizcen varsa yaşanan gelişmeleri çat pat anlarsın, anlamadığın yerde direkt Google'a bak, zaten oyunda anlaşılmayacak çok kelime yok eski aksağan Amerikan İngilizcesi gunumuzdekinden anlama ve konuşma açısından çok daha kolay, sana İngilizce açısından çok katkı vereceğini sanmam ama cümle yapısını ve cümle kurmaya yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı