Sürprizbozan RDR2 oyun boyu boş boş görevler ile mi ilerliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İlk cümlende sorun yok ama bu oyunları oynadıysan mesaj yazmana gerek yok demen hoş olmamış sanki RDR2 başyapıtta onları oynayanlar basit insanlar gibi.

LoL, CS2 ve Valorant'a göre çoğu oyun zaten başyapıt.

Oynu hiç oynadın mı oynadıysan kaç saat? Ömrünü CS2, LoL ve Valorant'ta geçirdiysen mesaj yazmana gerek yok.
Ömrümü cs2, lol , valorant gibi oyunlarla geçirmedim hatta oyunlarla da geçirmem akşam işten gelince açıp oynamalık oyuncuyum kısaca.
rdr2 yi 20-25 saat civarı oynadım. Oyunu kötüleyenlere sen anlamassın git cs2 oyna vs demek saçma değil mi sence de niye fanboyluk yapıyorsun?
Oyunun kötü yanları bence aşırı yavaş ilerleyen bir oyun yani at sürüyorsun görevden göreve ve bu sıkıcı kimine göre. Oyunda kampta yavaş yürüyorsun ulan kampa girmişim adamın yanına gidicem salda koşiyim niye uğraştırıyorsun beni. Görgü tanığı olayı arada saptırıyor görmediği halde gördü oluyor. At fazla hassas ufak bir kayada düşebiliyor bizide düşürüyor. Oyun aşırı gerçekçi şeyler var ve oyun keyfi bırakmıyor bana göre banyo yapmak traş olmak silah temizlemek gereksiz ve boş. Sıcakta ve soğukta kıyafet değiştirme olayı tamamen saçmalık. Craft sistemi karmaşık envanterde yer kalmıyor ekstra başka yerlere koymak lazım oluyor.
Hızlı seyahat olayı çok kısıtlı. Harita keşfi hiç teşvik edici değil küçük paralar ve xp ler için keşfetmek saçma. Kadın karakterlerin rolü çok arkaplanda kalmış. Oyunda bazı görevler tamamen hikayeyi uzatmak için var. Savaş mekanikleri uzaktan çok zevkli okey ama yakın dövüş berbat. Oyunun arayüzü karmaşık ayarlara girmek vs.

Benim için oyunu kötü yapan şeyleri tek tek yazdım ve senin tabirinde lol valorant cs de oynamıyorum (oynasam ne fark ediyor bilmiyorumda) herkesin kendi tercihi oyunun iyi yönleri yok mu dolu oyun oyun dünyasına gelmiş en iyi oyunlardan bir tanesi ama sevmeyen insana yükselmeye hiç gerek yok. Hızlı oynamayı seven bir oyuncu bu oyunu fazla sevmez film gibi bir oyun yapmış adamlar.

Çoğu görev boş değil hep bir amacınız var ve olaylar birbirleri ile bağlantılı. Bol aksiyon içeren görevler var bir aksiyon sevdalısı olarak bu oyunda aksiyondan fazla mahrum kalmadım. %20 daha çok baş. İlk saatler sıkabiliyor zaten şahsen bende sıkılmıştım sonra bağımlısı oldum. Önyargıyla oynamayın oyunu. Normalde bu oyuna oynamadan önce at sürme Simulator derdim ama oynadıktan sonra fikrim değişti. Şaheser bir oyun.

Oyun kesinlikle bana hitap etmiyor bir de bunu The Last of Us gibi dünyanın en iyi oyunu olan bir efsaneyle karşılaştırıyorlar yazık...

@Deiinzz, kesinlikle katılıyorum. Ben baştan sona 1 kere oynadım ve 1 daha geri dönüp bakmayacağım bir oyun. Dünyanın en iyi oyunu da değil. Benim gözümde hikayesi iyi oyunlardan bir tanesi sadece. Şimdi en iyi oyun demediğimiz için bile linçleyen çıkacaktır elbet. Oyun sarmadıysa zorlamaya gerek yok. RDR 2, herkese göre bir oyun değil. Kovboy temasını seven bir kişi oynar bunu net bir şekilde. Başta bulunan geyik avla, şuraya git, bunu yap gibi saçma sapan görevler sıkıcı. Ben başlamadan önce tek dedikleri şey "oyunu biraz oyna açılır" oluyordu. Chapter 2'ye geldim. Sürekli at sürüyorum ve sıkıldım. Bana "chapter 3 ve 4 arasında bir yerde oyun açılıyor" dediler. Bu oyunun neredeyse 30. saatini kapsıyor. Oyun ciddi anlamda at sürme oyunu. Kabullenmiyorlar bunu söylediğinde. Oyun kötü bir oyun değil fakat çok ağır. Fast travel açsan ne açmasan ne? Görev esnasında kullanamıyorsun ve yine at sürüyorsun. Şuraya git diyor, gidiyorsun konuşuyorsun ve tekrar geri at sürerek dönüyorsun. Hikayesini çok beğendim. Oyunun sonu dediğin gibi vurucu ve akılda kalıcı bir son olmasa kimse bu oyunu bu kadar sevmezdi. Bir de Rockstar Games'in oyunu olduğu için seviliyor. Ubisoft tamamen aynı şekilde bu oyunu yapsa ve oyun yapımcısı Ubisoft olarak yazsa emin olun kimse yüzüne bakmazdı herhalde. :D bunlar benim görüşüm tabii.

Kesinlikle katılıyorum dostum sadece RDR oynayıp herkese hitap edeceğini sananlar... Oyun kesinlikle bana göre değil o kadar sıkıcı ki rockstar Games'ten soğudum.

22 saat oynadım RDR 2'yi, bu şimdiye kadar bitirdiğim çoğu oyunun toplam süresinden yüksek. Hala o kadar dayanmama rağmen bana ağır geldi ve sevmedim. Bunun nesi saçma geliyor anlamıyorum. Sırf çoğu insan seviyor ve oyun bilmem nereden sonra biraz daha açılıyor diye ben beni bunaltan bir oyunu saatlerce oynamak zorunda mıyım?

Seversin sevmezsin, ben sevene bir şey diyor muyum? Peki neden konudaki oyunu seven arkadaşlar diğer arkadaşlar ağır deyince sorun oluyor? 10 saatte TLOU part 1 bitiyor neredeyse.

RDR tayfa🥀🥀

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı