RDR2 sıkıcı mı?

Turanertu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?

2 kere bitirdim sıkıcı olsa 2 kere bitirmezdim karlı bolge hariç her yer eglencieli.

Oyunun başları biraz ağır başlıyor o yüzden böyle denmiş olabilir. Ama oyunun böyle olması daha merak uyandırıcı yapabilir. Aksiyon oyunlarını seviyorsan, vahşi beta temasına ilgiliysen şiddetle tavsiye ederim. Oyunda birçok duyguyu yaşayacağın hikayesinden zevk alacağın bir oyun.

Hocam ben sevmem diye bulunsun diye aldım çok sevdim, hiç bana uymaması ve kovboy sevmem ona rağmen severek oynuyorum.

Benim nezdimde oyun dünyasında çıkmış en iyi oyundur ama bu tamamen kişisel. Ben ne bekliyorsam onu almıştım oynarken ve suyunu çıkarıp 400 saat civarı oynadım. Azıcık sabrınız var ve hikaye dinlemekten sıkılmıyorsanız, dünyasının çekiciliğine kapılıp hikayesinde sürüklenebileceğini hissediyorsanız, teması sizi cezbediyorsa deneyin. Pişman olmazsınız.

Rockstar'ın premium oyunlarında sıkılan gitsin pubg mobile oynasın. RDR, RDR2, tüm GTA serisi zamanının efsane oyunları. Hikayeleri, kurgusu, oynanışı, oyun motoru her şeyiyle çok güzel. RDR2 2018de çıkmasına rağmen hala satılıyor ve çokça oynanıyor. Sen sıkıldım diyenlere bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı