RDR2 sıkıcı mı?

Sıkıcı diyenlerin ortak noktası hikaye ve konuşmaları takip etmeyi sevmeyen CoD tarzı direk aksiyona dalmayı seven kişiler olması. Gayet zevkli ve iyi bir oyundur.

Witcher 3'ü 180 saatte komple bitirmiş biriyim. RDR2'yi 10 saat zar zor oynadım, sıkıldım. Ben mi konuşmaları takip etmeyi sevmeyen biriyim? Şu genellemelerden kaçının, oyunun mekanikleri birçok oyuna göre hantal ve hikaye anlatımı ağır, ilk 2 bölüm bile insanların sıkılması için yeterince sebep veriyor.

Witcher 3'ü 180 saatte komple bitirmiş biriyim. RDR2'yi 10 saat zar zor oynadım, sıkıldım. Ben mi konuşmaları takip etmeyi sevmeyen biriyim? Şu genellemelerden kaçının, oyunun mekanikleri birçok oyuna göre hantal ve hikaye anlatımı ağır, ilk 2 bölüm bile insanların sıkılması için yeterince sebep veriyor.
Genelleme yaparak söyledim, herkes o sebepten sevmeyecek diye birşey yok, hantal ve hikaye anlatımı ağır diyerek aslında aynı şeye çıkıyor dediğimin. Gerçekci bir oynanış sunmak amaçlı yapılmış çünkü, hantallık burdan geliyor.

Mekaniklerinin ağır olması oyunun genel işleyişinin gerçekçi olduğu yönünde. Ki gerçekten oyunda hareket etmek ve animasyon kalitesi olarak süper. Silah kullanımı falan da ağır ama işte oynayınca alışıyorsun. Bizde bunu diyoruz. Her oyun her oyuncuya hitap etmez elbette ama alışma süreci diye bir şey var. O zamanda da sevmez ise yapacak bir şey yok.

Bence sıkıcı. Videoları sarmıyor beni. Aldım ama sırf aldım diyebilmek için aldım yani. İndirimde zamanında uygun fiyatlıydı hesap değerlensin diye aldım. 1 dakika bile oynamadım.

Sıkıcı değil ama bana göre yorucu bir oyun. Şahsen başında iki saatten fazla kalamamıştım ben. Bir iki bölümden sonra sürekli kapatasım geliyordu. Aslında oyunu seviyorum ama başına oturmaya hiç ilgim yok. Yani kıssadan hisse bence sıkıcı.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
Bana göre sıkıcı hem ps5 te hem de pc de denedim 3 4 defa hemde sevemedim bugüne kadar çıkmış tüm oyunlarids bitirdim hikaye tarzı oyunları daha çok severim ama bunu sevemedim bunun yerine the last of us u tercih ederim

Rockstar'ın premium oyunlarında sıkılan gitsin pubg mobile oynasın. RDR, RDR2, tüm GTA serisi zamanının efsane oyunları. Hikayeleri, kurgusu, oynanışı, oyun motoru her şeyiyle çok güzel. RDR2 2018de çıkmasına rağmen hala satılıyor ve çokça oynanıyor. Sen sıkıldım diyenlere bakma.
Mesela kendimden örnek verim şuana kadar çıkmış tüm ps5 oyunları olsun xbox oyunları olsun pc de çıkanlar olsun hepsini bitirdim belki %5 lik kısmını oynamadım sadece şimdi senin gibilerin ön yargısına ne demek lazim gta 6 yi bile gram beklemiyorum onuda eklim kötü oldukları için değil hitap etmedikleri için

Son düzenleme:
Kimine sıkıcı gelir kimine gelmez, 3 kere bitirdiğim bir oyun ama benim bile zaman zaman sıkıldığım yerler oldu. Hikayede önemli bir dönüm noktasında görevler art arda gelmişti mesela, oraları oynarken aşırı daralmıştım. Ama genele bakınca seviyorum bu oyunu, kişi kendisi oynamadan "sıkıcı" ya da "mükemmel" etiketlerini yapıştırmamalı.

Öncelikle nasıl bir oyun istediğini ve sevdiğini bilmen gerekir.
RDR2, gelmiş geçmiş en uzun soluklu ve konuşmalar vs. ile en detaylı / geniş kapsamlı oyundur. Yani kısaca tamamen gerçek hayat odaklı bir oyun diyebiliriz. Bu tür bir oyunda görevlerin, konuşmaların, ulaşımın vb. yavaş veya yorucu olması gayet normaldir. Bunlar, RDR2'yi RDR2 yapan özellikler zaten, birer kusur değil.

Eğer bu gibi faktörler sana hitap etmiyorsa elbette sıkılacaksındır.
Bana uyar dersen de büyük bir zevkle oynarsın.

Red Dead Redemption 2'nin sıkıcı olup olmaması kişiden kişiye değişir. Ancak RDR 2'nin ağır tempolu, hikaye ve diyalog ağırlıklı olduğu aşikar. Karakter kontrolleri de daha gerçekçi ve hantal şekilde tasarlanmış. Yani bu oyunun kötü bir tarafı değil bir tercih. Bazı kişiler "The Witcher 3 sevdim ama bunu sevmedim. Hikaye oyunu oynayanlar sevmemiş diyemezsin." tarzı bir mesaj atmış. The Witcher 3 daha hızlı tempolu bir oyundu genel olarak baktığımızda. Bu sebeple ikisi arasında karşılaştırma yapmak da pek doğru değil kanımca. Benim kendi düşüncem ise"şu an için dünyanın en iyi oyunları" arasında. Baldur's Gate 3'le yarışır muhtemelen ancak RDR 2 alır sanırım o yarışı da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı