RDR2 sıkıcı mı?

Bu oyunu bitirdim ama her anlamıyla. Yani gidip görmediğim yer kalmadı. Yapmadığım yan görev vs. Yok. Kaç yıldır başka oyun oynayamıyorum. Daha iyisi yok

Hayır. Sadece oyunun en başı biraz sıkıcı oluyor ama ondan sonra oyun tek kelimeyle "harika". Benim en sevdiğim oyun ve 2. oynayışımı bitirmek üzereyim.

Sıkıcılık kavramı her insanın kendi beynindeki sınırlara göre değişir. Benim için olağanüstü bir oyundu. Ondan beri kolay kolay oyun oynayamıyorum. Her şey olması gerektiği gibi. Tek eleştirim şu olabilir, isteyen istediği zaman fast travel yapabilseydi bu kadar eleştiri gelmezdi. Ama emin olun öyle yapılsaydı da oyunun tadı bu kadar çıkmazdı. Her yerden farklı bir hikâye fışkırıyor çünkü. Başyapıt derler ya, bu oyundan başka hiçbir oyuna bu sıfatın yakıştığını düşünmüyorum.

Görevler de uzun yollarda insan sıkılıyor.RDR tarzı oyunlar pek bana göre değil.Yavaş geliyor.Aksiyonu bol adrenalini bol hissettiren oyunlar daha çok sarıyor.GTA serisi vb.

Ben sıkıldım, bunun nedeni oyunun kötü olması değil, temposunun ağır ilerlemesi. Yanlış hatırlamıyorsam Chapter 1'i bitirip bırakmıştım.

Görevler ve görevlere gitmek fazlasıyla uzun geliyor.

Ayrıca ben vahşi batı temasına da pek ilgi duymam, oyun beni buradan da kendine bağlayamadı, normal yani benim sıkılmam.

Yine de tüm bu saydıklarıma rağmen kesinlikle bir şans verilmesi gereken bir oyun RDR2. Belki sizin kimyanız uyuşur, işte o zaman sizi harika bir deneyim bekliyor.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
GTA 5'e benzemiyor, GTA 5 beklentisi ile girme. 3 saatlik kovboy filmi veya kovboy dizisine başlar gibi gir. Kitap gibi yavaş akıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı