RDR2 sıkıcı mı?

3. chapter itibariyle mi güzel, yoksa 3. chapterı da bitirdikten sonra mı güzelleşmeye başlıyor? Şu an 2. chapterdayım. Daha ne kadar katlanmam gerektiğini düşünüyorum da :D
Böyle düşünüyorsanız bence hiç oynamayın. Herkes herşeyi sevmek zorunda değil hocam, eğer oynarken eziyet hissediyorsanız oynamayın. Oyunun amacı zaten zevk almanız.
Mesela çok fazla kişi MGS 5 seviyor, ben hiç sevmiyorum. Yapacak birşey yok.

Böyle düşünüyorsanız bence hiç oynamayın. Herkes herşeyi sevmek zorunda değil hocam, eğer oynarken eziyet hissediyorsanız oynamayın. Oyunun amacı zaten zevk almanız.
Mesela çok fazla kişi MGS 5 seviyor, ben hiç sevmiyorum. Yapacak birşey yok.
Oyunun grafikleri, açık dünyası ve mekanikleri çok iyi ama şu an geldiğim yere kadar epey yavaş ilerledi. 2. chapterın ortalarındayım. İlerde biraz hızlanıp güzelleşecekse sabretmeyi düşünüyorum. O nedenle sordum 3. chapter itibariyle mi yoksa 3. chapter bittikten sonra mı diye.

Oyunun grafikleri, açık dünyası ve mekanikleri çok iyi ama şu an geldiğim yere kadar epey yavaş ilerledi. 2. chapterın ortalarındayım. İlerde biraz hızlanıp güzelleşecekse sabretmeyi düşünüyorum. O nedenle sordum 3. chapter itibariyle mi yoksa 3. chapter bittikten sonra mı diye.
2. Chapter'da "Micah" isimli bir çete üyemiz var hapishanede, çete lideri "Dutch" onu kurtarmanızı istiyor. Onu kurtardıktan sonra aksiyonlar başlıyor, soygunlar filan.

Oyunun grafikleri, açık dünyası ve mekanikleri çok iyi ama şu an geldiğim yere kadar epey yavaş ilerledi. 2. chapterın ortalarındayım. İleride biraz hızlanıp güzelleşecekse sabretmeyi düşünüyorum. O nedenle sordum 3. chapter itibarıyla mi yoksa 3. chapter bittikten sonra mı diye.

Evet hocam ileride daha da aksiyonlu olaylar olacak daha doğrusu aksiyonlu olaylar biraz daha artacak ama hikayeyi anlamadan oynuyorsanız boşa oynamış olursunuz. Benim için en iyi PC oyunudur RDR 2 ama kişiden kişiye değişir.

Evet hocam ileride daha da aksiyonlu olaylar olacak daha doğrusu aksiyonlu olaylar biraz daha artacak ama hikayeyi anlamadan oynuyorsanız boşa oynamış olursunuz. Benim için en iyi PC oyunudur RDR 2 ama kişiden kişiye değişir.
Sinematikleri biraz hızlı geçiyorum. Temposu hali hazırda düşük olunca bir an önce aksiyona girmek istiyorum oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı