- Makaleler
- 1
Ben de açılıyor. Dosyayı da tekrardan indirmeyi denedim ve oldu. Sizinle alakalı bir problem olabilir mi acaba?Hocam açılmıyor işte o site![]()
Ben de açılıyor. Dosyayı da tekrardan indirmeyi denedim ve oldu. Sizinle alakalı bir problem olabilir mi acaba?Hocam açılmıyor işte o site![]()
Bende açılıyor. Dosya yükleyip link atayım.Hocam açılmıyor işte o site![]()
Bilmiyorum hocam olabilir. Çünkü bende bu siteye ulaşılamıyor diyor.Ben de açılıyor. Dosyayı da tekrardan indirmeyi denedim ve oldu. Sizinle alakalı bir problem olabilir mi acaba?
Görüntü paylaşabilir misiniz? 2 menünün açılması gibi bir durum hatırlamıyorum.Bilmiyorum hocam olabilir. Çünkü bende bu siteye ulaşılamıyor diyor.
@Aeronight çok sağ olun hocam gerçekten çok sağ olun. Şimdi dll dosyasını yükledim, oyuna atıp deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.
----Güncellendi------
@Aeronight Hocam, oyun sorunsuz açıldı. F5 basınca açılıyor ama bir sıkıntı var. 2 tane menü birden açılıyor. Num tuşlarıyla kontrol ettiğimde ikisi birden hareket ediyor, enterlayınca falan birinde oluyor birinde olmuyor. Çok karmaşık oldu ikisi birden. Tek birini açamıyor muyuz?
@nih
NativeTrainer'da yüklemişsiniz. NativeTrainer'ı silin.Bilmiyorum hocam olabilir. Çünkü bende bu siteye ulaşılamıyor diyor.
@Aeronight çok sağ olun hocam gerçekten çok sağ olun. Şimdi dll dosyasını yükledim, oyuna atıp deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.
----Güncellendi------
@Aeronight Hocam, oyun sorunsuz açıldı. F5 basınca açılıyor ama bir sıkıntı var. 2 tane menü birden açılıyor. Num tuşlarıyla kontrol ettiğimde ikisi birden hareket ediyor, enterlayınca falan birinde oluyor birinde olmuyor. Çok karmaşık oldu ikisi birden. Tek birini açamıyor muyuz?
@nih
Hocam NativeTrainer ile ilgili tek bu dosyayı gördüm. Bunu silsem yeter mi?NativeTrainer'da yüklemişsiniz. NativeTrainer'ı silin.
Evet.
Hayırlı olsun hocam, okuldaydım o yüzden bir şey yazamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.