RDR2 trainer tarzı şeyler nereden indirilir?

Ben de açılıyor. Dosyayı da tekrardan indirmeyi denedim ve oldu. Sizinle alakalı bir problem olabilir mi acaba?
Bilmiyorum hocam olabilir. Çünkü bende bu siteye ulaşılamıyor diyor.

@Aeronight çok sağ olun hocam gerçekten çok sağ olun. Şimdi dll dosyasını yükledim, oyuna atıp deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

----Güncellendi------

@Aeronight Hocam, oyun sorunsuz açıldı. F5 basınca açılıyor ama bir sıkıntı var. 2 tane menü birden açılıyor. Num tuşlarıyla kontrol ettiğimde ikisi birden hareket ediyor, enterlayınca falan birinde oluyor birinde olmuyor. Çok karmaşık oldu ikisi birden. Tek birini açamıyor muyuz?

@nih

@Aeronight çok sağ olun hocam gerçekten çok sağ olun. Şimdi dll dosyasını yükledim, oyuna atıp deneyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

----Güncellendi------

@Aeronight Hocam, oyun sorunsuz açıldı. F5 basınca açılıyor ama bir sıkıntı var. 2 tane menü birden açılıyor. Num tuşlarıyla kontrol ettiğimde ikisi birden hareket ediyor, enterlayınca falan birinde oluyor birinde olmuyor. Çok karmaşık oldu ikisi birden. Tek birini açamıyor muyuz?

@nih
Görüntü paylaşabilir misiniz? 2 menünün açılması gibi bir durum hatırlamıyorum.

----Güncellendi------

@nih
NativeTrainer'da yüklemişsiniz. NativeTrainer'ı silin.

NativeTrainer'da yüklemişsiniz. NativeTrainer'ı silin.
Hocam NativeTrainer ile ilgili tek bu dosyayı gördüm. Bunu silsem yeter mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Eki Görüntüle 1736149
Selamun aleyküm 😎

Arthur'un boyuna bakın :D
Hayırlı olsun hocam, okuldaydım o yüzden bir şey yazamadım.
Sağ üstteki simgeleri kapatmak istiyorsanız şu yolu izleyin.
Settings>Extended UI>Window Manager>Window Actıvators'u kapatın.
Settings derken Trainer menüsünden settings'e girin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı