RDR2 Türkçe yaması iptal mı oldu?

Eskiden neden Türkçe yama bu kadar önemseniyor diyordum ama artık sonuna kadar hak veriyorum. Aldığım oyunu Türkçe oynamak isterim. Her dil var Türkçe yok, bu çok üzücü bir durum. Türkiye büyük bir pazar neden böyle yapılıyor ki?

Eskiden neden Türkçe yama bu kadar önemseniyor diyordum ama artık sonuna kadar hak veriyorum. Aldığım oyunu Türkçe oynamak isterim. Her dil var Türkçe yok, bu çok üzücü bir durum. Türkiye büyük bir pazar neden böyle yapılıyor ki?

Evet çok saçma bir durum ve elimizden de hiçbir şey gelmiyor misal Ubisoft adamlara denilmiyen kalmadı Twitter hesabı açınca TR yama getirin diye hiçbir katkısı olmadı üzücü bir durum.

Evet kar çıkarmaları saçma ama madem bunu çok önemsiyor Rockstar kendisi yapacak TR yamayı ya da karışmayacak.
Ekleyip eklememek onlara kalmış, lisanslı bir marka üzerinden para kazanamazsın. Kendi adıma çok sevindim.

Bende diyorum ki Rockstar madem oradan gelecek parayı çok önemsiyor kendi ekliyecek oyuna yamayı ya da karışmayacak burada o yama için oyunu alan kaç kişi var.
Eklemiyorsa ve bundan rahatsız oluyorsan oyunu satın almazsın. Bahsettiğin şeyler kimseye çeviri için para kazanma hakkı vermez. Ne hakla "karışmayacak" sözüyle ahkam kesiyorsunuz anlam veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı