The night joker
Hectopat
Galiba iptal olmuş konu hakkında bir fikri olan var mı? Şurada çıkmasına 3 gün kalmıştı. 
Aynı tepkiyi umarım Ubisoft da yakın zamanda verir.Evet. Para karşılığı satmaya kalkıştıkları için yasakladı Rockstar. Bence doğru bir karar. Adamların oyunundan kendilerine kar çıkarmak saçma.
Evet. Para karşılığı satmaya kalkıştıkları için yasakladı Rockstar. Bence doğru bir karar. Adamların oyunundan kendilerine kar çıkarmak saçma.
Eskiden neden Türkçe yama bu kadar önemseniyor diyordum ama artık sonuna kadar hak veriyorum. Aldığım oyunu Türkçe oynamak isterim. Her dil var Türkçe yok, bu çok üzücü bir durum. Türkiye büyük bir pazar neden böyle yapılıyor ki?
Ekleyip eklememek onlara kalmış, lisanslı bir marka üzerinden para kazanamazsın. Kendi adıma çok sevindim.Evet kar çıkarmaları saçma ama madem bunu çok önemsiyor Rockstar kendisi yapacak TR yamayı ya da karışmayacak.
Ekleyip eklememek onlara kalmış, lisanslı bir marka üzerinden para kazanamazsın. Kendi adıma çok sevindim.
Eklemiyorsa ve bundan rahatsız oluyorsan oyunu satın almazsın. Bahsettiğin şeyler kimseye çeviri için para kazanma hakkı vermez. Ne hakla "karışmayacak" sözüyle ahkam kesiyorsunuz anlam veremiyorum.Bende diyorum ki Rockstar madem oradan gelecek parayı çok önemsiyor kendi ekliyecek oyuna yamayı ya da karışmayacak burada o yama için oyunu alan kaç kişi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.