RDR2 ücretsiz Steam Key var mı?

• Konuyu başlatan G. Sara
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 146
  • Görüntüleme 16.721
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü cidden konu kavgaya gidecek. Biri diyor 6 ay biriktirse alırdı biri diyor 10 TL hesap alsın anlamıyorum bende kafa bu da yani arkadaşlar teşekkürler tekrardan yapacak bir şey yok aramaya devam etsin o daha 1 sene daha arasın bedava olur Epic Games'te.

Arkadaşınız 1 sene ariycağına her gün 1TL ya da 50 kuruş biriktirsin daha hızlı kavuşur oyuna.

Arkadaşınız 1 sene ariycağına her gün 1TL ya da 50 kuruş biriktirsin daha hızlı kavuşur oyuna...
Vallaha yapsın yapacağını ben onun için çok uğraştım. Aslında arkadaşım dediğim kuzenim birazda utanıyorum yani onun için yaptığı cidden büyük kafasızlık.

Çünkü cidden konu kavgaya gidecek. Biri diyor 6 ay biriktirse alırdı biri diyor 10 TL hesap alsın.

Hocam herkes aynı fikrimi söylesin.
6 ay araştıracak kadar akıllıysa o arkadaşınız zaten :D benim öyle arkadaşım olacak bütün bağlarımı koparırdım.
Çok saçma geliyor ve gerçekten komik bir durum.

Vallaha yapsın yapacağını ben onun için çok uğraştım. Aslında arkadaşım dediğim kuzenim birazda utanıyorum yani onun için yaptığı cidden büyük kafasızlık.

Söyle 'Arkadaşına' 6 ay boyunca RDR 2 arayacağına para biriktirseydi Epic Games kuponuyla 140 TL'ye RDR 2 alabilirdi.

Hocam herkes aynı fikrimi söylesin.
6 ay araştıracak kadar akıllıysa o arkadaşınız zaten :D benim öyle arkadaşım olacak bütün bağlarımı koparırdım.
Çok saçma geliyor ve gerçekten komik bir durum.
Bana zaten normal gelmiyor artık cidden ne yaparsa yapsın ben alırım RDR2 mi hergün 1 TL atsam elimde 300 gün sonra. 1 sene sonra yazarım buraya aldım diye.

Çünkü cidden konu kavgaya gidecek. Biri diyor 6 ay biriktirse alırdı biri diyor 10 TL hesap alsın anlamıyorum bende kafa buda yani arkadaşlar teşekkürler tekrardan yapacak bir şey yok aramaya devam etsin o daha 1 sene daha arasın bedava olur Epic gameste
Tekrardan sağolun gerçekten.
Dostum millet sana burda seçenek sunuyor napalım ? Hepimiz toplanıp sana RDR2'mi alalım ? Bunu mu istiyorsun ? Gitsin mağazadan CD çalsın korsan indirsin. Herkes sana burdan elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor senin yaptığına bak.

Hesap olarak alabilir. 30 TL de verir diye düşünüyorum şahsen.
lazimbana'dan alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı