RDR2 vs Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077'yi 20saatte bitirebilirsin ama RDR2'yi düz olarak 50 60 saat bile oynarsın yan görevler falan 100saat akar Online'si de 50saat falan kurtarır oyunda 375saatim var Cyberpunk oynadım ama hiç sarmadı vuruş hissi yok RDR2 ise mükkemel.
 
Cyberpunk 2077'ye buglı günlerinde bile bayılmıştım, RDR2'yi ise kendim tecrübe edemedim çünkü oyunu almadan 2 hafta önce YouTube'dan izlemiştim. Herkesin dediği gibi müthiş bir seri. Ben sonum hariç kendi yolumu çizen bir kovboy mu olacağım yoksa siber donanımlı bir manyak mı olacağım diye kendine sor ve hangisi daha çekici geliyorsa onu al.
 
Daha çok aksiyon, FPS türü, RPG öeğeleri ve gelecek temalı bir oyun arıyorsanız CP 2077.
Daha dokunaklı bir hikaye daha ayrıntılı detaylar ve vahşi batı ilginiz var ise RDR2.
İki oyunda üzmez, nasılsa illaki ikisinide oynacaksınız birine öncelik verin gitsin.
 
Beklentinize bağlı. Eğer sert gerçekçi bir oyun istiyorsanız ve hikaye tabanlı rol yapma oyunlarında açık dünya oynamak sizi sıkmıyorsa kesinlikle RDR 2. Fakat görece daha renkli bir dünya, hafif rekabetçi tadı da veren ve kısa bir oyun istiyorsanız Cyberpunk 2077. Aslında bu da kaba bir anlatı ama durumu özetlemek adına...
 
İkisi birbirinden güzel oyunlar. Cyberpunk 2077 için modern GTA denebilir. RDR2 için de aşırı gerçekçi oyun olduğunu söyleyebilirim ve o oyunun havası, beni kendisine daha çok çekmişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı