RDR2 vs Witcher 3

İkisini karşılaştırmam ikisi de kendi kategorilerinde çok iyi oyunlar. Ben biraz daha fantastik şeyler seviyorum. Witcher'ı tercih ederdim.
 
RDR 2 hiç oynamadım. Ama Witcher 3 beni oynayınca hayran bırakmıştı kendine. Ondan Witcher 3 demek istiyorum.
 
Ben gerçekçi oyunları daha çok seviyorum, RDR 2'de aklınıza gelip gelmeyen, oyunu bitirdikten sonra bile hiç gözünüze çarpmayan o kadar fazla ayrıntı var ki aşık oldum resmen.😍
 
İkisi de bayıla bayıla oynadığım oyunlar. İkisini de yaklaşık olarak 150 saat oynadım.

Sıralamak çok doğru olmaz ancak birinden birini seçmemiz gerekse The Witcher 3: Wild Hunt derim.

Şöyle açıklayalım;

Red Dead Redemption 2 çoğunlukla ana karakter ağırlıklı. Yan karakterlerin değerini çok anlayamıyorsunuz. Şehirleri gerçekten yaşayan şehir hissini veriyor. Ancak mekanlara baktığınızda sizi grafik dışında doyuracak pek bir şey yok. Oynanış ve animasyonlar harika. Oynanışa biraz daha zorluk getirselermiş güzel olurmuş. Çünkü oynaması çok kolay. Oyunda hiç çaresiz hissetmiyorsunuz.

The Witcher 3: Wild Hunt ise atmosfer olarak gerçekten sanatsal bir oyun. Gidilen mekanlar yeni ve taze hissini veriyor. Tanıştığımız her karakterin kendine has karakteristik yapıları var ve her biri ayrı ayrı önem arzediyor. Boş konuşmaymış gibi hissettirmiyorlar. Karakterlere önem veriyorsunuz. Oynanışını dönemine göre kıyaslarsak aslında gayet güzel oyun. Ama tabi bu konuda Red Dead Redemption 2 ile kıyaslanamaz. Yine de oyunun zorluğu, her düşmana kafaya göre saldıramama, girilen yeni mekanlardaki kişiler ve yaratıklardan başta çekinme, kapışmaların zorluğu vs. gerçekten oyunun içine çekiyor size. Ayrıca hikaye anlamında daha çok dallanıp budaklanan, daha çok duygu barındıran bir oyun.
 

Geri
Yukarı