Belki kurulum adımlarında bir hata yapmışsındır. Baştan yardımcı olayım o yüzden. Script Hook'u dün paylaşmıştım, onu kurarken bir sıkıntı yaşadığını düşünmüyorum.
İlk olarak LML'i kurmalısın. Aşağıya linki bırakıyorum. RAR'ın içindeki ModLoader klasörünü aç ve içindeki "_PLACE ALL THIS IN THE GAME ROOT" hariç tüm dosyaları oyunun ana klasörüne at. ModManager'ı herhangi bir yere çıkarabilirsin sana kalmış.
Şimdi modu indirebilirsin. İçindeki "WhyEm's DLC" klasörü oyunun ana dosyasındaki "lml" klasörünün içine at. ModManager klasöründeki ModManagerUI.exe ile Manager'ı aç. Ayarlar bölümünden oyunun kurulu olduğu dosyayı seç. Sonra soldaki seçeneklerden ev simgesinin altındaki mod yönetim kısmını aç. Modun "enabled" olduğundan emin ol.
Oyuna girip yapımcının paylaştığı yerlerdeki NPC'leri kontrol et, eşyaları satıyorlar mı?
Bunlara rağmen hata alıyorsun yapabileceğim bir şey yok. Oyun ben de kurulu olmadığından bir şeyleri test edip çözüm sunamıyorum. Oyun klasöründe sadece önceden kurduğum modlara ait dosyalar var, Steam onları silmemiş. Bu şekilde yukarıdaki görseli paylaşabildim. Ayrıca yapımcı modu yorumlara kapatmış, ilk kez görüyorum bunu. Bu yüzden araştırma da yapamıyoruz, çoğu şeyin çözümü oluyordu orada. Neden böyle bir şey yapmış anlam veremedim.