Çözüldü RDR2'de Arthur için açıklama yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aspenaX

Hectopat
RDR2'de Arthur sürekli rüyasında veya dalıp giderek kurt görüyor. Bunu spoiler vermeden açıklamanın bir yolu varsa açıklar mısınız? (Spoiler olacaksa spoiler olur söyleyemem şeklinde belirtebilirsiniz.)

(Konu tüm mesajlarıyla birlikte spoiler içeriyor.)

Son düzenleme:
Çözüm
Onuru yüksek ise geyik düşük ise kurt görüyor özel anlarda/bayıldığında/oyunun sorunda.
@aspenaX siz okumayın.
Zaten sırtından bıçaklanmıştı gene acı çekerek ölüyor vurulduğunda daha az acılı iyisi kötüsü yok onur düşük olunca X onu daha tehditkar algılıyor.

Takmayın kafanıza onuru istediğinize göre oynayın, evet yakın biraz en son hangi görevi yaptınız?

Sırtından mı bıçaklandı? Benim oynadığım sonda Dutch Micah'ı bırakıp gidiyor ve Micah'ta gidiyordu dağdayken. Sen o mağaraya paraları almak için geri mi döndün?

Şuan spoiler vermeden anlattığınız için daha çok heyecanlandım. Güzel oldu bu.
Takmayın kafanıza onuru istediğinize göre oynayın, evet yakın biraz en son hangi görevi yaptınız?
Alıntı yaparken ufak bişey okudum ama anlamadım sorun yok yinede çok teşekkür ederim bu şekilde yazdığınız için. En son yaptığım görev ziyaret saatleri, eğer hatırlamadıysanız ektedir. Arthur'un ölümünün ne kadar yakın olduğunu yakın yada uzak şeklinde söyleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_137.png
    Screenshot_137.png
    269,9 KB · Görüntüleme: 41
Şu an spoiler vermeden anlattığınız için daha çok heyecanlandım. Güzel oldu bu.

Alıntı yaparken ufak bir şey okudum ama anlamadım sorun yok yine de çok teşekkür ederim bu şekilde yazdığınız için. En son yaptığım görev ziyaret saatleri, eğer hatırlamadıysanız ektedir. Arthur'un ölümünün ne kadar yakın olduğunu yakın ya da uzak şeklinde söyleyebilirsiniz.

Daha var :D

Sırtından mı bıçaklandı? Benim oynadığım sonda Dutch Micah'ı bırakıp gidiyor ve Micah'ta gidiyordu dağdayken. Sen o mağaraya paraları almak için geri mi döndün?

ikinci oynayışta evet ama gene hasta zaten acı çekerek ölüyor

Şu an spoiler vermeden anlattığınız için daha çok heyecanlandım. Güzel oldu bu.

Alıntı yaparken ufak bir şey okudum ama anlamadım sorun yok yine de çok teşekkür ederim bu şekilde yazdığınız için. En son yaptığım görev ziyaret saatleri, eğer hatırlamadıysanız ektedir. Arthur'un ölümünün ne kadar yakın olduğunu yakın ya da uzak şeklinde söyleyebilirsiniz.

Daha 2. Görevdesiniz var daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı