RDR2'de ceset gibi detaylar kayboluyor

winkkle

Kilopat
Daha fazla  
RDR2'de çok detay var ama bazı detaylar bende olmuyor. Mesela hayvan falan vuruyorum, 5 dakika başka yere gidip geliyorum cesedi kaybolmuş oluyor. Bunun bir ayarı mı var? Hiçbir zaman çürüyen ceset görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'de çok detay var ama bazı detaylar bende olmuyor. Mesela hayvan falan vuruyorum, 5 dakika başka yere gidip geliyorum cesedi kaybolmuş oluyor. Bunun bir ayarı mı var? Hiçbir zaman çürüyen ceset görmedim.
Aynı sorunu yaşıyorum, araştırıyordum dostum. Çözebildin mi ya da sebebini buldun mu ?

Aynı sorunu yaşıyorum, araştırıyordum dostum. Çözebildin mi ya da sebebini buldun mu?

Sebebini bulamadım arkadaşın dediği gibi grafik ayarları ile alakalı olabilir çok grafik ayarı değiştirdim ama görmedim büyük ihtimal cesetten uzaklaşınca kayboluyor çünkü kamp alanına yakın bir yerde vurduğum hayvanın cesedi çürümüştü tabii kemiklerini görmedim ama kargalar üstünde duruyordu bir süre sonra o da kayboldu oyunda save alıp çıkıp girdiğim zaman da bazen kayboluyor.

Npc'lerijn gördüğü cesetler yok oluyor diye bir bilgi buldum reddit'te . Denedim 3 kurt vurdum dağın başında ve 2 gün uyudum zaman hızlı geçsin diye. Kurtlar biraz çürümüş. Aynı şeyi insanla da deniycem. Çok saçma ama başka Bilgi bulamadım. Çoğu kişi öyle demiş. İstersen sen de dene dostum. Npc'lerin görmediği bir yerde öldür ya da bırak sonra zaman geçir geri gel.

denerim gördüğümüz videolarda ki adamlar da aynısını yapıyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…