Çözüldü RDR2'de en iyi eyer hangisi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BluedragonSelim

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
RDR2'deki en iyi eyeri arıyorum sosyaldaki diğer konulara baktım ama net bir cevap bulamadım. Söylenene göre en iyiler panter, yılan, kunduz ve timsah eyeriymiş ama duyduğuma göre yılan zormuş. Değicekse uğraşırım siz hangisini önerirsiniz?

Çözüm
Ben yılan derisi olanı kullanıyordum çünkü daha dengeli birde siyah ata daha çok yakışıyor. Panteri de beyaz atlarda kullanıyordum. Bir bilgide vereyim yılan derisi eyer için toplayacağın 3 yıldızlı yılanları en kolay Rhodes'ta kurduğumuz kampın karşısında ki adalarda bulabilirsin. Suda yüzüyor oluyorlar su kenarına yaklaştıklarında küçük av oku ile vurup yüzebilirsin. Çok açıktayken vurma batarlar. Bu şekilde bir iki kere uyuyarak toplarsın 10 tane.
Ben yılan derisi olanı kullanıyordum çünkü daha dengeli birde siyah ata daha çok yakışıyor. Panteri de beyaz atlarda kullanıyordum. Bir bilgide vereyim yılan derisi eyer için toplayacağın 3 yıldızlı yılanları en kolay Rhodes'ta kurduğumuz kampın karşısında ki adalarda bulabilirsin. Suda yüzüyor oluyorlar su kenarına yaklaştıklarında küçük av oku ile vurup yüzebilirsin. Çok açıktayken vurma batarlar. Bu şekilde bir iki kere uyuyarak toplarsın 10 tane.

Çözüm
Ben yılan derisi olanı kullanıyordum çünkü daha dengeli bir de siyah ata daha çok yakışıyor. Panteri de beyaz atlarda kullanıyordum. Bir bilgide vereyim yılan derisi eğer için toplayacağın 3 yıldızlı yılanları en kolay Rhodes'ta kurduğumuz kampın karşısında ki adalarda bulabilirsin. Suda yüzüyor oluyorlar su kenarına yaklaştıklarında küçük av oku ile vurup yüzebilirsin. Çok açıktayken vurma batarlar. Bu şekilde bir iki kere uyuyarak toplarsın 10 tane.

Teşekkürler hocam atım Dark bay rengindeki türkmen atı çok sevdiğimden bugla almıştım. Bu arada tam da chapter 3 deydim önerinizi deneyeceğim. Ama biliyorsanız hızlanma ve stanima için bir eyer daha iyi olur benim atım için.

Teşekkürler hocam atım Dark bay rengindeki türkmen atı çok sevdiğimden bugla almıştım. Bu arada tam da chapter 3 deydim önerinizi deneyeceğim. Ama biliyorsanız hızlanma ve stanima için bir eyer daha iyi olur benim atım için.
Screenshot_20250804_004550_Samsung Internet.jpg

Hızlanma olayı ata bağlı. Elinizde ki Türkmen atı sizi oyun sonuna kadar götürür çok güzel attır. Bende baya beğeniyordum. Stamina için de avcıdaki eyerler aşağı yukarı aynı değerlerde, görünüşe göre tercih edebilirsiniz çok farketmiyor. Ama verilere göre bakarsak stamina açısından en iyisi panter sonra yılan geliyor dediğim gibi ve yılan derisi en dengeli olan Stamina Core Drain'de ki %2'yi Health Core Drain'e geçmiş. Tekrar diyorum kendimde başlarda en hızlı at hangisi en iyi eyer hangisi tarzı düşünüyordum ama gerçekten oyun keyfinizi gram etkilemeyecek düzeyde değerler bunlar. Türkmen atı ile de en çok Rattlesnake ve Bear Dakota eyer yakışıyor bence. İstediğinizi tercih edin.

Eki Görüntüle 2548828

Hızlanma olayı ata bağlı. Elinizde ki türkmen atı sizi oyun sonuna kadar götürür çok güzel attır. Bende bayağı beğeniyordum. Stamina için de avcıdaki eyerler aşağı yukarı aynı değerlerde, görünüşe göre tercih edebilirsiniz çok fark etmiyor. Ama verilere göre bakarsak stamina açısından en iyisi panter sonra yılan geliyor dediğim gibi ve yılan derisi en dengeli olan stamina Core Drain'de ki %2'yi health Core Drain'e geçmiş. Tekrar diyorum kendimde başlarda en hızlı at hangisi en iyi eğer hangisi tarzı düşünüyordum ama gerçekten oyun keyfinizi gram etkilemeyecek düzeyde değerler bunlar. Türkmen atı ile de en çok rattlesnake ve bear dakota eğer yakışıyor bence. İstediğinizi tercih edin.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı