Sürprizbozan RDR2'de hikaye nasıl ilerliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar benim RDR2'de 12 saatim falan oldu ve verem hastası adamın Arthur'un suratına öksürdüğü görevi yaptım. Oyuna başlamadan önce Arthur'un öleceği spoilerını yedim zaten. Ama bu kadar hızlı öleceğini bilmiyordum. Görevi tamamladım şimdi, ne kadar süre sonra Arthur ölüyor? Ve ayrıca onur seviyem ortalarda. Ne iyi onur ne de kötü onur. O hafif gri olan bölümde. Nasıl ölecek?

Spoiler yedim. @Deva Bulmam izlemicem senior artik. :D
 
Parayi secince cok onurlu olsak bile ne oluyor hocam? Yani ne degisiyor.
bişey değişmiyor. Oyun sonunda onurlu olup olmaman sadece ölüm şeklini değiştiriyor. Tabii 2 farklı seçenekteki diyalogların bazıları farklı.

Tüm oyunu anlattın be kanka ne anlamı kaldı şimdi :D
knk adam zaten her şeyi biliyor bilmediklerini sormuş bu adamın artık geri kalanı bilip bilmemesinin bi önemi yok ki.
 
Evet maalesef sanırım zaman yaklaştı :( 6.bölüme kadar geldim. Saint Denis'te göreve giderken Arthur öksürük krizine girdi ve yere devrildi. Doktora gittiğimizde tüberküloz olduğumuzu söyledi. Doktor sahnesinden sonra 2 saat aralıksız oynadım oyunu. Malum yer çok yakın, hissediyorum.....

Saniyeler önce Arthur öldü. Bu kadarını hiç beklememiştim. John'a geçeceğimi biliyorum, ama daha geçmeden Arthur ölür ölmez ESC basıp buraya yazdım.

Sonuç olarak: Micah, 63 style senin..............
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı