Çözüldü RDR2'de yeşil kare sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunus72727

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB 6000MHz
Ekran kartı
RTX 4070 Super
RDR 2 oynarken bir bölümde ekranda küçük yeşil kareler çıktı bölümü tekrar oynadım yine aynı kareler bir bölüme daha geldim tekrar aynı sorunu görüyorum. Bu problem sizce donanımsal mı yazılımsal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer sürücülerin güncel olduğu halde bu problemi yaşıyorsan sorun donanımsal ekran kartı kaynaklıdır. Garantiye gönder. Garantisi yoksa reballing işlemi için fiyat al.

Alalı 1 ay oluyor garantisi var. Oyunu kapatıp açınca aynı sorunu yaşamadım. Bölümleri tekrar ettim, yazılımsal olacağını düşünüyorum nedense çünkü aynı yere gelip tekrar açtığımda bölümü yine aynı kare sorunu vardı yeşil yeşil. Kapatıp açınca düzeldi.
Fotoğrafını yükleyemiyorum siteye sunucu hatası oldu diyor.

Ekran görüntüsü al o sahnede eğer görüntüde gözüküyorsa sorun oyundan kaynaklı gözükmüyorsa ekran kartı kaynaklı.
Oyunu kapatıp açtım şu an sahneleri tekrarlıyorum olmadı ama tekrarlar diye korkuyorum.

Hocam fotoğraf yok ama düşündüğüm şeyse bende belgeler>rockstar games>red Dead redemption 2>settings klasörünü temizleyince gitmişti. Tabii bütün grafik ayarlarınız silinecek ve baştan yapmanız gerekecek.

Hocam fotoğraf yok ama düşündüğüm şeyse bende belgeler>rockstar games>red Dead redemption 2>settings klasörünü temizleyince gitmişti. Tabii bütün grafik ayarlarınız silinecek ve baştan yapmanız gerekecek.
Sıkıntı yok ultraya çekiyorum otomatik zaten ama çözülecekse yapıcam, donanımsal değildir umarım.

DDU ile kaldır 1-2 önceki WHQL sürüme dön. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum, başka bir oyunda yaşıyor musunuz bu tür problemleri?

Hayır ilk kez yaşadım ama Chrome'da da oluyor arada. Komple sekme gri bir şekilde kare kare pikselleşiyor geri geliyor. Keşke görsel yükleyebilsem yükleyemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı