Çözüldü Sürprizbozan RDR2'deki Micah ihanet mi ediyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xxvoyt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkese merhaba. RDR2'yi şu sıralar 2. kere bitirdim ve aklıma takılan bir konu var. Micah'ın ihanetini kesin olarak oyun sonlarına doğru, Abigail'i kurtarırken öğreniyoruz. Ajan Milton'un söylemesine göre Guarma Adası'ndan kurtulduktan sonra Micah yakalanıyor ve çeteye ihanet ediyor. Fakat öncesinde de Pinkerton ajansı sürekli ensemizde oluyor. Başka ihanet eden de yoksa bu nasıl oluyor, çözemedim bir türlü. Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? Kafama çok takıldı, ben de ciddi ciddi John'dan şüphelenmeye başladım şu an. 😅

Çözüm
Arkadaşlar, herkese merhaba. RDR2'yi şu sıralar 2. kere bitirdim ve aklıma takılan bir konu var. Micah'ın ihanetini kesin olarak oyun sonlarına doğru, Abigail'i kurtarırken öğreniyoruz. Ajan Milton'un söylemesine göre Guarma Adası'ndan kurtulduktan sonra Micah yakalanıyor ve çeteye ihanet ediyor. Fakat öncesinde de Pinkerton ajansı sürekli ensemizde oluyor. Başka ihanet eden de yoksa bu nasıl oluyor, çözemedim bir türlü. Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? Kafama çok takıldı, ben de ciddi ciddi John'dan şüphelenmeye başladım şu an. 😅
Çoğu kişinin ve tüm çeteye bakacak olursak en başından beri Micah'nın alttan alttan ifşaladığı söyleniyor. Bi arada Molly'de kendisinin yaptığı söylüyor ama Dutch'ın ilgisini çekmek ve öfkesini boşaltmak için yaptığı söyleniyor sadece (Yalan söylüyor yani.), şahsen bende buna inanıyorum.

Micah dışında bir başka şüpheli kesinlikle John değil. John hükümeti sevmeyen ve zorunda kalmadıkça kimse ile muhatap olmayan bir adam zaten. John yerine eşi Abigail'e karşı teoriler mevcut, çokta imkansız değil. Diğer karakterlere nazaran tek aile kuran ve çete işlerine iyice zıt giden biri zaten ama Hosea ile beraber yakalandığı zaman hiçbir şey sızdırmadı.
Bu durumda ya Micah baştan beri bir köstebekti yada çete çok açık etti. Abigail genede şüpheli.

Micah ise Chapter 2 ve 3'te çok daha ılımlı, sakin takılan bir karakterdi. Oyüzden Chapter 4'te ki banka soygununu ifşalaması çokta mantıklı gelmiyor sık sık. Guarma'dan sonra sebebler olabilir gayet, sonuçta bıçaklamaya çok yatkın ve güvenilmez biri.

Kişilik ve yaptıkları, konumları bakımından tüm çete cidden bir bulmaca gibi. Birde Kieren var ama oda sadece bizi O'driscoll'a ifşa etti.

Tek tek karakterleri ayıklarsakta doğrusu şüpheli kişiler ortaya çıkar.
Benim bildiğim Micah'ı bir şekilde yakalayıp öttürüyorlar zorla.

Evet onu yazdım zaten kanka ama yani anlamadığım şey, Micah ihanet etmeden önce de pinkerton dedektikferi sürekli ensemizde illa bir tane daha ihanet eden olması lazım. Ebesinin nikahına kaçıyoruz her seferinde, ama yine de pinkerton dedektifleri gelip bizi buluyor.

Çoğu kişinin ve tüm çeteye bakacak olursak en başından beri Micah'nın alttan alttan ifşaladığı söyleniyor. Bi arada Molly'de kendisinin yaptığı söylüyor ama Dutch'ın ilgisini çekmek ve öfkesini boşaltmak için yaptığı söyleniyor sadece (Yalan söylüyor yani.), şahsen bende buna inanıyorum.

Micah dışında bir başka şüpheli kesinlikle John değil. John hükümeti sevmeyen ve zorunda kalmadıkça kimse ile muhatap olmayan bir adam zaten. John yerine eşi Abigail'e karşı teoriler mevcut, çokta imkansız değil. Diğer karakterlere nazaran tek aile kuran ve çete işlerine iyice zıt giden biri zaten ama Hosea ile beraber yakalandığı zaman hiçbir şey sızdırmadı.
Bu durumda ya Micah baştan beri bir köstebekti yada çete çok açık etti. Abigail genede şüpheli.

Micah ise Chapter 2 ve 3'te çok daha ılımlı, sakin takılan bir karakterdi. Oyüzden Chapter 4'te ki banka soygununu ifşalaması çokta mantıklı gelmiyor sık sık. Guarma'dan sonra sebebler olabilir gayet, sonuçta bıçaklamaya çok yatkın ve güvenilmez biri.

Kişilik ve yaptıkları, konumları bakımından tüm çete cidden bir bulmaca gibi. Birde Kieren var ama oda sadece bizi O'driscoll'a ifşa etti.

Son düzenleme:
Çözüm
Çoğu kişinin ve tüm çeteye bakacak olursak en başından beri Micah'nın alttan alttan ifşaladığı söyleniyor. Bir arada Molly'de kendisinin yaptığı söylüyor ama Dutch'ın ilgisini çekmek ve öfkesini boşaltmak için yaptığı söyleniyor sadece (yalan söylüyor yani.), şahsen bende buna inanıyorum.

Micah dışında bir başka şüpheli kesinlikle John değil. John hükümeti sevmeyen ve zorunda kalmadıkça kimse ile muhatap olmayan bir adam zaten. John yerine eşi Abigail'e karşı teoriler mevcut, çok da imkansız değil. Diğer karakterlere nazaran tek aile kuran ve çete işlerine iyice zıt giden biri zaten ama hosea ile beraber yakalandığı zaman hiçbir şey sızdırmadı.
Bu durumda ya Micah baştan beri bir köstebekti ya da çete çok açık etti. Abigail gene de şüpheli.

Micah ise chapter 2 ve 3'te çok daha ılımlı, sakin takılan bir karakterdi. O yüzden chapter 4'te ki banka soygununu ifşalaması çok da mantıklı gelmiyor sık sık. Guarma'dan sonra sebebler olabilir gayet, sonuçta bıçaklamaya çok yatkın ve güvenilmez biri.

Kişilik ve yaptıkları, konumları bakımından tüm çete cidden bir bulmaca gibi. Bir de kieren var ama oda sadece bizi o'driscoll'a ifşa etti.

Evet doğru söylüyorsun cidden, şimdi johna olan şüphem gitti. Bende başından beri Micah'ın bize ihanet ettiğini düşünüyordum, fakat demin bir anda video izlerken kafama takıldı yazdığım konu, yani pinkerton çetesi nasıl oluyor da sürekli ensemizde. Yazdığım görevde milton bize Micah'ın guarmadan sonra ihanet ettiğini söylüyor abigail olabilir belki dediğin gibi. Neyse John kardeşimiz kurtuldu gerisi teferuat 😅 şu çiftlik kurmayı falan bitirip gidip Micah'ı öldüreyim biraz rahatlayayım teşekkürler.

Evet doğru söylüyorsun cidden, şimdi johna olan şüphem gitti. Bende başından beri Micah'ın bize ihanet ettiğini düşünüyordum, fakat demin bir anda video izlerken kafama takıldı yazdığım konu, yani pinkerton çetesi nasıl oluyor da sürekli ensemizde. Yazdığım görevde milton bize Micah'ın guarmadan sonra ihanet ettiğini söylüyor abigail olabilir belki dediğin gibi. Neyse John kardeşimiz kurtuldu gerisi teferuat 😅 şu çiftlik kurmayı falan bitirip gidip Micah'ı öldüreyim biraz rahatlayayım teşekkürler.
Bu teoriyide bana bu video aşılamıştı, İngilizceniz varsa izleyebilirsiniz. İçeriğini ne yalan söyleyeyim hiç hatırlamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genede şunuda belirtmekte fayda var. Mary Beth, Strauss, Pearson gibi karakterlerde zor durumda kaldıkları zaman ifşalamış olma ihtimalleri çok yüksek. Hain değiller ama kelleleri için yapacak gibi duruyorlar.
Birde Swanson ise ayyaşken söylemiş olması muhtemel bazı lokasyonları.

Bu teoriyide bana bu video aşılamıştı, İngilizceniz varsa izleyebilirsiniz. İçeriğini ne yalan söyleyeyim hiç hatırlamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gene de şunu da belirtmekte fayda var. Mary beth, strauss, pearson gibi karakterlerde zor durumda kaldıkları zaman ifşalamış olma ihtimalleri çok yüksek. Hain değiller ama kelleleri için yapacak gibi duruyorlar.
Bir de swanson ise ayyaşken söylemiş olması muhtemel bazı lokasyonları.

Evet paylaştığın videodaki ardakadaş cidden güzel yerlere değiniyor. Abigail olabilir cidden ama rock star sağ olsun tüm dünyanın kafasında deli sorular bıraktılar. :D

Gene de şunu da belirtmekte fayda var. Mary beth, strauss, pearson gibi karakterlerde zor durumda kaldıkları zaman ifşalamış olma ihtimalleri çok yüksek. Hain değiller ama kelleleri için yapacak gibi duruyorlar.
Bir de swanson ise ayyaşken söylemiş olması muhtemel bazı lokasyonları.

Artık hainin abigail olduğuna eminim oyun bittikten sonra tam bir s. RT. K gibi cevap veriyor ona her günaydın dediğimde.

Son düzenleme:
Artık hainin abigail olduğuna eminim oyun bittikten sonra tam bir s. RT. K gibi cevap veriyor ona her günaydın dediğimde.
Yemeği beğenmediğiniz için olabilir.

Şaka bi yana, John ve Abigail arasında söverde, severde mantığında bir sevgi var. Tabi Abigail öyle, trip atıyor ama seviyor.

Yemeği beğenmediğiniz için olabilir.

Şaka bir yana, John ve abigail arasında söverde, severde mantığında bir sevgi var. Tabii abigail öyle, trip atıyor ama seviyor.

Ya hikaye komple bittiğinden hiç uğraşmamışlar konuşmalara ya da dediğin gibi :D bu arada kral hikaye komple bittikten sonra jack in büyümesi devam ediyor mu yoksa sabitmi kalıyor onu merak ettim :) şahsen hikaye komple bittiğinden beri en az 2-3 ay geçmiştir oyun saatiyle hatta belki daha fazla.

Ya hikaye komple bittiğinden hiç uğraşmamışlar konuşmalara ya da dediğin gibi :D bu arada kral hikaye komple bittikten sonra jack in büyümesi devam ediyor mu yoksa sabitmi kalıyor onu merak ettim :)
Ne yazıkki büyümüyor. RDR1'de yaşı zaten 2-3 daha fazla, büyümeye devam etseydi saçma olurdu. RDR1'i de öneririm, çok kaliteli oyundur ama RDR2 gibi birşey asla beklemeyin. GTA 4 gibidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı