Arkadaşlar, herkese merhaba. RDR2'yi şu sıralar 2. kere bitirdim ve aklıma takılan bir konu var. Micah'ın ihanetini kesin olarak oyun sonlarına doğru, Abigail'i kurtarırken öğreniyoruz. Ajan Milton'un söylemesine göre Guarma Adası'ndan kurtulduktan sonra Micah yakalanıyor ve çeteye ihanet ediyor. Fakat öncesinde de Pinkerton ajansı sürekli ensemizde oluyor. Başka ihanet eden de yoksa bu nasıl oluyor, çözemedim bir türlü. Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? Kafama çok takıldı, ben de ciddi ciddi John'dan şüphelenmeye başladım şu an.
Çoğu kişinin ve tüm çeteye bakacak olursak en başından beri Micah'nın alttan alttan ifşaladığı söyleniyor. Bi arada Molly'de kendisinin yaptığı söylüyor ama Dutch'ın ilgisini çekmek ve öfkesini boşaltmak için yaptığı söyleniyor sadece (Yalan söylüyor yani.), şahsen bende buna inanıyorum.
Micah dışında bir başka şüpheli kesinlikle John değil. John hükümeti sevmeyen ve zorunda kalmadıkça kimse ile muhatap olmayan bir adam zaten. John yerine eşi Abigail'e karşı teoriler mevcut, çokta imkansız değil. Diğer karakterlere nazaran tek aile kuran ve çete işlerine iyice zıt giden biri zaten ama Hosea ile beraber yakalandığı zaman hiçbir şey sızdırmadı.
Bu durumda ya Micah baştan beri bir köstebekti yada çete çok açık etti. Abigail genede şüpheli.
Micah ise Chapter 2 ve 3'te çok daha ılımlı, sakin takılan bir karakterdi. Oyüzden Chapter 4'te ki banka soygununu ifşalaması çokta mantıklı gelmiyor sık sık. Guarma'dan sonra sebebler olabilir gayet, sonuçta bıçaklamaya çok yatkın ve güvenilmez biri.
Kişilik ve yaptıkları, konumları bakımından tüm çete cidden bir bulmaca gibi. Birde Kieren var ama oda sadece bizi O'driscoll'a ifşa etti.
Tek tek karakterleri ayıklarsakta doğrusu şüpheli kişiler ortaya çıkar.