RDR2mi Last of Us part 1 mi?

Yani ben bile the last of us hayranıyım ama rdr 2 diyorum. Siz rdr 2 yi tamamen tadana kadar the last of us 1 ve 2 nin parasını zaten biriktirirsiniz. Hikayesi muazzam.

Yani ben bile the last of us hayranıyım ama rdr 2 diyorum. Siz rdr 2 yi tamamen tadana kadar the last of us 1 ve 2 nin parasını zaten biriktirirsiniz. Hikayesi muazzam.
Ben de last of us fanıyım ancak rdr oynadıktan sonra onunda bir başyapıt olduğunu anladım. Bence hikaye'de farklı bir şey deneyimlemek istiyorsa tlou daha mantıklı.

RDR 2. TLOU ne kadar teknik açıdan mükemmel olsa da hikaye konusunda çok da iyi değil. Hele ki bu lezbiyen olaylarından sonra karakter ciddiye alınmayacak hale geldi

Orayı bayağı geçmiştim ben. Sanırım tren yağmamıştım en son tam hatırlamıyorum 1 seneden uzun oldu.

Ben bitirdim oyunu yan görevde yaptım bayağı ve çok sarmıştı içine çekiyordu deneme imkanın varsa tekrar denemeni öneririm.

Ben bitirdim oyunu yan görevde yaptım bayağı ve çok sarmıştı içine çekiyordu deneme imkanın varsa tekrar denemeni öneririm.

Bu sıralar uzun oyun oynamayı sevemiyorum ne yazık ki. Elden Ring oynadım birkaç ay önce 200 saati geçmiştim. Ondan sonra hep kısa, chill indie oyunlarına sardım. Hikayesini sevsemde Uncharted 4 bana gayet sıradan bir oyun gibime gelmişti. Hatta bitirince rahatladım iyi ki bitti falan demiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı