RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddiyim kırıcam seni ya. Millet 3-4 hatta 5 yıldır biriktirip adam akıllı bir şey almaya çalışıyor. Yani sen diyosun ki, gene biriktirin gene alın. Millet çıktığı gün alsın, oynasın biz aylarca hatta 1 yıl falan zar zor biriktirelim 12 saat bile olmayacağını düşündüğümüz oyun için. Ya gerçekten bunları yazarken nasıl bir ortamda olduğunu biliyor musun? Türkiye burası kardeşim. Kusura bakma ama sen yokluk nedir gerçekten bilmiyorsun. Korsanlıkla alakası yok bunun. Yokluk bilen adam zaten bu tarz konuları açmaz bu kadar etrafa püskürmez. Boş muhabbet yapmayalım lütfen.
Ben çıktığı gün mü oynuyorum? RDR2 için 5 ay para biriktirdim. Bilmeden laf etme.

Keşke öyle olsa hocam. Tekrar diyorum, böyle bir oyunu ücretsiz oynayıp indiren benim gözümde karaktersizdir. Oyun pahalı değil. Epic Games üzerinden çok normal bir fiyata alınır.
Bunun karakterle bir alakası yok. Durumu olan alır olmayanı kimse zorlayamaz buna hakları yoktur. Ona bakarsan o zaman sende bana göre karaktersizsin bunu dediğine göre.

Bunun karakterle bir alakası yok. Durumu olan alır olmayanı kimse zorlayamaz buna hakları yoktur. Ona bakarsan o zaman sende bana göre karaktersizsin bunu dediğine göre.
Yok hocam olur mu, korsan oynayan karaktersizdir! Vegas Pro'yu 2.500 TL'ye almayıp Google'dan indirmişsen karaktersizsindir.

Vay arkadaş el alemin oyunu için birbirimizi yer olduk. Ben ve yaşıtlarım şu oyun bu oyun konuşacağına yazılım ile uğraşsa oyun yapmak için uğraşsa firmalar destek verse de elin oğlu bizim oyunumuz için birbirini yese. Ama nerede... Biz anca elin oyununu CD'ye basar satarız millete..

Ben çıktığı gün mü oynuyorum? RDR2 için 5 ay para biriktirdim. Bilmeden laf etme.
Canım kardeşim 5 ay biriktirmekten gurur duyman gayet hoş ama kendine bir sor "Neden 5 ay biriktiriyorum?" diye. Her oyun için 5-6 ay biriktiriyor musun?
Veya almıyorsun, yılda 2 oyun oynuyorsun o zaman maksimum 30 saat taş çatlasın 50-100 saat bir oyun oynuyorsun o zaman. Senin kimseye hakaret etmeye hakkın yok kardeşim. Adam suç işliyorsa kendine işliyor, seni bağlamaz. 5 ay biriktirip burada savunmasını yapman ayrı bir komedi zaten. Neyse. Günün sonunda para verip oynayanda olacak para vermeyip oynayanda. Boş "tepki"

Ciddiyim kırıcam seni ya. Millet 3-4 hatta 5 yıldır biriktirip adam akıllı bir şey almaya çalışıyor. Yani sen diyorsun ki, gene biriktirin gene alın. Millet çıktığı gün alsın, oynasın biz aylarca hatta 1 yıl falan zar zor biriktirelim 12 saat bile olmayacağını düşündüğümüz oyun için. Ya gerçekten bunları yazarken nasıl bir ortamda olduğunu biliyor musun? Türkiye burası kardeşim. Kusura bakma ama sen yokluk nedir gerçekten bilmiyorsun. Korsanlıkla alakası yok bunun. Yokluk bilen adam zaten bu tarz konuları açmaz bu kadar etrafa püskürmez. Boş muhabbet yapmayalım lütfen.

Ne yani korsan kullanmak doğru bir şey mi hem sen nereden biliyorsun durumumuzun iyi olduğunu çıktığından beri hayalini kuruyordum kaç ay para biriktirdim kötü körez bir sistemim var onunla Low ayarlarda oynadım oyun deyip geçmeyeceksin 8 yılda 3000 kişinin emeğiyle yapıldı.

Ne yani korsan kullanmak doğru bir şey mi hem sen nereden biliyorsun durumumuzun iyi olduğunu çıktığından beri hayalini kuruyordum kaç ay para biriktirdim kötü körez bir sistemim var onunla Low ayarlarda oynadım oyun deyip geçmeyeceksin 8 yılda 3000 kişinin emeğiyle yapıldı.
RDR 2'yi Low ayarda açan bir PC'yi yükseltmek yerine 300 TL'lik bir oyuna para biriktirmek :D

Canım benim durumunu bilmiyorum, doğru. Eğri oturup doğru konuşabilir miyiz? Durumundan haberin gerçekten varsa, kırıldığına sevinen başka bir insana laf atamazsın. Bu kadar basit. Ha sen biriktirdin, almak istedin, destek olmak istedin, değil mi? Çok güzel, hiç bir sorun yok bunda. Ama sizin gibilerden tek istediğim: Durumun olsun olmasın bu tarz konuları savunurken günün sonunda adamın para vermeyip oynayacağını unutmamanız. Bunun burada tartışmasını yapmak, insanlara laf atmak birbirinizi kırmak vs. gibi olaylar saçma. Ben mesela senin yerinde olsam, SSD alırdım o parayla. Mesela yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı