RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz tepkidir.
Adamlar kazanacağını kazandı zaten:D Oyun 60 milyon mu ne satmıştı en son.

NOT: Korsancı değilim, bu oyunu korsan oynamak pek de mantıklı değil. Düşünsene 100GB oyunu indiriyorsun bir de virüslü çıkıyor ondan sonra sil bir daha yükle... Değmez yani internetine yazık.
Çok gittin. :D 32 milyon satı RDR2 ki bu Rockstar'ın oyun için beklediği miktarın üstünde. Geçtiğimiz günlerde açıkladı T2. Yeni neslin gelmesiyle RDO'ya odaklanılacak olması bu miktarı arttıracak gibi duruyor.

Oyunu keşke korsan indirip test etseydim ciddiyim.
Oyunu aldım görüntü çöp her yer pikselleşiyor beyaz beyaz noktalar oluşuyor vs. Yemin ederim Cyberpunk için o 250 TL de giderse AMD başbakanını vururum. Umarım garanti bu sorunu çözer.

İmkanın yoksa lafım yok fakat imkanın olup korsan kullanıyorsan benim gözümde öylesin.
Kimin imkanı var? Asgari ücretle çalışıyo ülkenin yarısından çoğu. Bu ay 150 TL'ye RDR 2 aldım, diğer ay 300 TL'ye Cyberpunk, diğer aysa 600 TL'ye COD Cold War. Nereye kadar gidicek bu? Ev geçindirmek ne demek bilmeyenler oyun sanattır sanat çalıyorsunuz edebiyatı yapmasın.

Kimin imkanı var? Asgari ücretle çalışıyor ülkenin yarısından çoğu. Bu ay 150 TL'ye RDR 2 aldım, diğer ay 300 TL'ye Cyberpunk, diğer aysa 600 TL'ye CoD Cold War. Nereye kadar gidecek bu? Ev geçindirmek ne demek bilmeyenler oyun sanattır sanat çalıyorsunuz edebiyatı yapmasın.

Ev geçindiriyorum. Bir AAA oyun yapsana. Sonra yıllarca uğraştığın şeyi beleşe alsınlar.

Oyun kırıldı ama bence indirmeye değmez. Basit bir hesap yapalım, bu oyun neredeyse 100GB belki daha fazla. Eğer korsan indiriyorsan paran yoktur. Paran yoksa iyi bir internete de sahip değilsindir. Kötü bir internetle ne kadar değer ki? Eğer oyunu hızlıca indirebilecek internetin varsa zaten oyuna para verebilecek durumdasındır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı