Neden etmeyecekmişim? Korsana sonuna kadar karşıyım ve kullanılmamasının taraftarıyım. Fikrimi belirtiyorum.O zaman laf etmiceksin. Dünyada 500 milyona yakın kaçak Windows 10 kullanıcısı var ben Microsoft'un gelip ağladığını görmedim daha.
Neden etmeyecekmişim? Korsana sonuna kadar karşıyım ve kullanılmamasının taraftarıyım. Fikrimi belirtiyorum.O zaman laf etmiceksin. Dünyada 500 milyona yakın kaçak Windows 10 kullanıcısı var ben Microsoft'un gelip ağladığını görmedim daha.
O kadar haklısın ki, oyunu korsan oynayan vatan hainidire getirdiler konuyu.Hocam oyun "32 MİLYON" satmış zaten
Adam n'apsın Türkiye'de korsan kullanan 5 10 kişiyi![]()
Tamam dostum etmeye devam et ve her yıl aynı olan bir COD oyununa 700 TL ver, görüşürüz.Neden etmeyecekmişim? Korsana sonuna kadar karşıyım ve kullanılmamasının taraftarıyım. Fikrimi belirtiyorum.
Hocam imkanı olan çatır çutur oynuyor ki zatenİmkanı olana söylüyorum ben.
Ne kadar boş bi' konu
Anladık korsana karşısın da bunun konusunu açmaya ne gerek var![]()
Hocam imkanı olan çatır çutur oynuyor ki zaten![]()
Yoksa Sea of Thieves'ı korsan olarak oynamayı ve Karayip Korsanları'nı korsan DVD ile izlemeyi mi seviyorsunuz? (!)"Korsanı sadece Sea of Thieves ve Pirates of Caribbean'da severim."
Mert2302.
Gayet normal, herkes oyunlara aynı değeri vermek zorunda değil.vermeyen de var.
Gayet normal, herkes oyunlara aynı değeri vermek zorunda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.