RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RDR2 kraldır, adamdır, üstüne oyun yoktur, fiyatı 1000 TL olsa bile razıyım, o kadar iyi bir oyun.

Korsan almayın bu oyunu.
 
Yani Windows lisansına yaklaşık 1000-1500 TL verdiniz mi mesela? Office vs. varsa o da benzer fiyattaydı... Bu konuya yazan çoğu üyenin bu ikisini korsan kullandığı düşünüyorum. :)
1603810247365.png
 
Korsan oyun oynamam. Oynamama sebebim hem emeğe saygı hem de zararlı yazılımların bilgisayara bulaşma riski. Ama oyunun kırılması da umurumda değil şahsen. Fakat Red Dead Redemption 2 Türkçe yamaya müsaade etmiyor. Benim gibi B1 İngilizcesi ya da daha az bir seviyede olanlar tamamını anlayamıyor. Sırf Türkçe yama olmadığı için alıp oynayamıyorum. Cyberpunk 2077 direkt Türkçe dil desteği sunuyor. RDR 2 Türkçe seçenek koymuyorsun bari yamalara karışma.
 
Hiç bir oyununda Türkçe dil desteği vermeyip o kadar çok mod vesaire yapılmasına rağmen Türkçe yamaya bile karşı çıkan firmanın oyununa para vermek mi? Cep telefonu satın alıp arayüzünde Türkçe dil olmaması gibi bir şey bu hatta tıpa tıp aynı. Kendine güvenen ve kitleye değer veren firmalar için sonuna kadar orijinal. Bakınız: CD Projekt Red.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce aylarca bu forumda yer aldım. Çok da yararlandığım zamanlar oldu ama artık bu korsana karşı olan politikanız saçma olmaya başladı. Bir oyun 300-400 TL sen gelmiş hala korsana hayır diyorsun. Madem o kadar karşısın bu parası olmayan insanlarada sen hediye et oyunları.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı