RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığım ekran görüntüsüne bakarsanız standart satış fiyatı Steam üstünde 60 dolar.

Ben anlatamıyorum siz daha da anlamıyorsunuz. İlk mesajınızı hatırladığım kadarıyla "elin insanı" gibi bir şey vardı. Ben de diyorum ki Avrupa'daki MediaMarkt'dakiler 60 dolar/euro değil 20 Euro veriyor. Yani 60 doların da çok altında. Yani aynı şeyi diyoruz fakat ortak noktada buluşamıyoruz. Adamlara zaten 60 etkilemiyor bir de indirim oluyor 20'ye düşüyor. Temelli bedava oluyor.
 
Bedavadır ''lo''. Türkçe yaması da kırılsaydı güzel olurdu. Bir de ''hard repack'' lazım. En düşüğü 64 GB ''lo''.

Not: Asgari ücretle çalışan bir vatandaş ''lo''.
 
Merhaba arkadaşlar kırılmasına karşı olanlar. Herkesin emeğine saygım var. TL dolar karşınızda bulunduğu duruma baktığımızda. Hiç değilim. Bütün oyunları kırsınlar. 8 saat oyun oyna 100 TL yani ben bir sene de 30 oyun oynasam 3 bin parayı nereden bulaçağım. Ellerine sağlık Empress...
 
Biliyorsunuz geçen günlerde RDR2, Empress ekibi tarafından kırıldı. Ve bu kırılma olayı ben kırılmaz dedikten bir gün sonra oldu. Ben de RDR2 fanı ve korsan karşıtı olduğum için bir sürü konudan etiket yedim ve bu sırada banlıydım. Siz siz olun bu oyunu orijinal oynayın.
Merak etmeyin hocam PS4'te orijinal oynadım ancak PC'de oynamak için korsan indirmeyi düşünüyorum.
 
Artık Cyberpunk 2077'nin parasını hak etmediğini düşünüyorum. Oyun 4. kez ertelendi. Şu ana kadar 4. kez ertelenen oyun hiç duymadım. Nisan'da çıkarmaları gereken oyunu Aralık'ta çıkarıyorlar. Bence oyunu 2021 Şubat'ta çıkar.
 
Keşke öyle olsa hocam. Tekrar diyorum, böyle bir oyunu ücretsiz oynayıp indiren benim gözümde karaktersizdir. Oyun pahalı değil. Epic Games üzerinden çok normal bir fiyata alınır.

Kimse arının gözünde nasıl göründüğüne bakmıyor. Insanlar cebine bakıyor. Sen gidip parasını vererek oynayabilirsin. Madalya takacaklar ya.
Bu arada oyunu kıranlar da emek veriyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı