RDR2'nin Türkçe dublajı var mı ve gelecek mi?

Videodaki arkadaşlar bir şeyler yapmaya çabalamış ama yok olmamış. Fan-made bu. Resmi dublaj falan yok. Sadece kalın ses atarak dublaj yapamazsın. Oyundaki karakterlerin kişiliklerine göre de bir ses oluşturman lazım. Seslendirme kolay iş değil ve müzikten sonra gelen en zor iş bence. Bu yüzden seslendirme sanatçılarımıza çok saygı duyuyorum.
 
4 yılda gelmediyse daha da gelmez.

Screenshot_10.jpg
 
Fanda olsa gelse çok tatlı olurdu oyun kendını oynatıyor ayrı dublaj ıle daha da bagımlı yapardı herhalde CoD'un dublajlı oyununu 7 8 kere bitirmişimdir.
 
Türkçe altyazı bile yok ne dublajı. Türkiye artık 3.Dünya ülkesi sayılıyor çok umursanmıyor.

Türkiye'nin yerini bilseler sayarlardı sanırım. Standart bir Amerikan şirketi için 10 tane ülke vardır yalnızca. Avrupa'yı bile tek ülkeden sayıyorlar, tabii o da yalnızca batısı.

5aqccz.jpg
 
Fanda olsa gelse çok tatlı olurdu oyun kendını oynatıyor ayrı dublaj ıle daha da bagımlı yapardı herhalde CoD'un dublajlı oyununu 7 8 kere bitirmişimdir.
Böylesi bir oyunun dublajı için iyi bir dublaj ekibi gerekir ki ülkemizde iyi dublaj yapan insan sayısı yok denecek kadar az. Ayrıca çok uzun süren bir proje olur. Konuya yazanların dediği gibi daha resmi altyazı yok dublaj olması için izin gerekli. Şuan içim imkansız gibi.
 
Birisi ilk 12 dakikasını yapay zekayla yapmış keşke devamıda yapılsa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı