RDR2'yi sevemedim

Normal sevmemen, Açık Dünya ve Yan Etkinlikler zirveye oynarken ana hikaye çok sönük kalıyor bu muhteşemliği taşıyamıyor.
En büyük sebebi Dutch zaten oyundan silseler şu karakteri 10/10'luk oyun olacak ha birde bu kadar kaliteli bir açık dünyada her hikaye ezilir.
Eğer o hikayeyi Kojima yazmadıysa, sadece Kojima-San dengeleyebilir ikisinin seviyesini.
Yalnız Dutch oyunun sonunda etkili bir karakter ve çetenin lideri. Sen eğer onu silmeye kalkışırsan hikayeyi tekrar yazman gerekir. Bu John Marston'ı çıkaralım gibi bir örnek.

Ya oyunun grafikgi iyide oyunda eski silahlar var o kötü.

Korsan indir.
Korsan indirmek hem oyunu yapanın firmasını desteklememek hem de boş yere oyunu çalanlara reklamlardan para kazandırmak. Doğrusu çok pahalı olmadığı sürece oynanabilir. RDR2 evet 300 TL ama 60-70 saat hatta istediğin kadar oynayabileceğin bir oyun. Ekmeğin biri 4 TL iken bence indirime girip 150 TL oyun almak çok pahalı gelmiyor bana. Lakin paran çok kısıtlı ise oynarsın. Ben önermiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Yalnız dutch oyunun sonunda etkili bir karakter ve çetenin lideri. Sen eğer onu silmeye kalkışırsan hikayeyi tekrar yazman gerekir. Bu john Marston'ı çıkaralım gibi bir örnek.

Korsan indirmek hem oyunu yapanın firmasını desteklememek hem de boş yere oyunu çalanlara reklamlardan para kazandırmak. Doğrusu çok pahalı olmadığı sürece oynanabilir. RDR2 evet 300 TL ama 60-70 saat hatta istediğin kadar oynayabileceğin bir oyun. Ekmeğin biri 4 TL iken bence indirime girip 150 TL oyun almak çok pahalı gelmiyor bana. Lakin paran çok kısıtlı ise oynarsın. Ben önermiyorum açıkçası.

Ama hiç paramiz yoksa. Veya o oyun yapimcisi İslam Türk dusmaniysa?

Ama hiç paramiz yoksa. Veya o oyun yapimcisi İslam Türk dusmaniysa?
Rockstar Games bu şekilde olabilir fakat diğer tüm firmaların oyunları içinde geçerli. Senin hiç paran yoksa korsan kitap mı alıyorsun? Ya da ekmeği çalıyor musun? Marketten bir şeyleri cebine atıp kaçıyor musun? Hayır. Eğer oyun yapımcısını sevmiyorsan korsan almakla olay çözülmez. Oyunu oynamazsın biter.

Arkadaşlar şu RDR2 nasıl bu kadar ilgi çekici geliyor herkese anlayamadım gitti. Bende istiyorum bende bana ilgi çekici eğlenceli hikayesi sarsın açık dünyasında takılayım istiyorum ama olmuyor. Oyunu indirdim açtım sadece 1 saat hikaye izliyorum zaten çok sinir bozucu geldi kapattım. Neresinde sarmaya başlıyor bu oyun bu kadar birisi açıklasın Allah aşkına.
Bende sevmedim gerçekten oyun keşke Türkçe olsa

Rockstar Games bu şekilde olabilir fakat diğer tüm firmaların oyunları içinde geçerli. Senin hiç paran yoksa korsan kitap mı alıyorsun? Ya da ekmeği çalıyor musun? Marketten bir şeyleri cebine atıp kaçıyor musun? Hayır. Eğer oyun yapımcısını sevmiyorsan korsan almakla olay çözülmez. Oyunu oynamazsın biter.

Korsan indirmek daha karli hem paran cebinde kalir.

Korsan indirmek daha karli hem paran cebinde kalir.
Dünyanın en sığ bakış açısı. Böyle düşünenlere aslında senin işini de korsan yapa yapa senin emeğinin beleşe satılması gerektiğini söylemek lazım. Mesajı görünce kahkaha attım 2009'lu biri olarak daha gençsin umarım fikrin değişir. Söyleyecek söz bulamıyorum. Paran cebinde kalır ha. HAHAHHAGAGAGHAHAAH.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı