Ready Or Not Nasıl Bir Oyun?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Zamanında almadım almadım şimdi alsam mı diye düşünüyorum. Lakin en son sansür olayı vardı o muhabbete ne oldu? Birde yeni seviyeler hala ekleniyor mu? Ayrıyeten oyunu da tek oynayacağım büyük ihtimalle. Oyunu teknik açıdan zorluk çekerek oynamama sebep olur mu tek oynamak?

Oyunu beraber oynayacak arkadaş(lar)ınız olması lazım bence daha keyifli bir oyun deneyimi için.

Katılıyorum oyunda 50-60 arası bir saatim var arkadaşın yoksa alma ya da önce crack dene sararsa alırsın.

NPC'lere komut yağdırsam sarmaz mı? Ya sarıp sarmaması da değil aslında teknik açıdan oyun çok mu zor olur?

NPC'lere komut yağdırsam sarmaz mı? Ya sarıp sarmaması da değil aslında teknik açıdan oyun çok mu zor olur?

Yani oyundaki rakip NPC'ler aimbot gibi bunu duzelten modu oyun icinden kurabiliyorsun o dekilde oynanabilir alıp almama konusunda kararsız isen crack dene sararsa alırsın.

Zor değil. Ama bir Cod yada Bf gibi düşünme oynarken. Temkinli yaklaşmalısın düşmanlara. Ve yapay zekaları iyi. Gördüler mi affetmiyorlar. Silah sesleri, vuruş hissi çok güzel. Ben arkadaşlarımla oynamıştım keyif vermişti. Tek başına denemedim ama deneyeceğim. Tek oynayanların videolarını izlemiştim. Gayette oynanıyor. Bence o videolara da bakıp bir karar verin. İlla ki arkadaş ile oynanacak diye bir zorunluluğu yok. Hatta bu oyunu hakkıyla tam oynayan arkadaş bile bulmak zor. Herkes haldur huldur ilerleyip ölüyordu benim arkadaşlarımda bazen. Korsan oyunlarla uğraşmayın. Satın alın Steam veya Epic games'den. 2 saati geçirmeden deneyin. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Yani oyundaki rakip NPC'ler aimbot gibi bunu duzelten modu oyun icinden kurabiliyorsun o dekilde oynanabilir alıp almama konusunda kararsız isen crack dene sararsa alırsın.
Korsan indirmeye üşenmezsem indiririm. Bu arada modu da önerdiğin için teşekkür ederim :)

Zor değil. Ama bir Cod yada Bf gibi düşünme oynarken. Temkinli yaklaşmalısın düşmanlara. Ve yapay zekaları iyi. Gördüler mi affetmiyorlar. Silah sesleri, vuruş hissi çok güzel. Ben arkadaşlarımla oynamıştım keyif vermişti. Tek başına denemedim ama deneyeceğim. Tek oynayanların videolarını izlemiştim. Gayette oynanıyor. Bence o videolara da bakıp bir karar verin. İlla ki arkadaş ile oynanacak diye bir zorunluluğu yok. Hatta bu oyunu hakkıyla tam oynayan arkadaş bile bulmak zor. Herkes haldur huldur ilerleyip ölüyordu benim arkadaşlarımda bazen.
Çok teşekkür ederim yardımcı oldu bu yorum bana. Biraz araştırma yapar öyle karar veririm madem.

Oyunda 82 saatim var. Bunun olsa olsa maksimum 12 saatini falan başka insanlarla oynamışımdır onun dışında full kendim oynadım. Singleplayer modunda DLC harici bütün haritaları bitirdim ve şu an tekrar S puan alıp kusursuz tamamlamak için oynuyorum ve o da bitti sayılır. Şahsi olarak tek başına oynarken de gayet keyif alınabilecek bir oyun. Ha tabii samimi kafadar arkadaşlarla oynamak NPC'lerle oynamaktan çok daha kolay ve keyifli çünkü yanımızdaki NPC'ler bazen aptallaşabiliyorlar, gözlerinin önündeki kişilere ateş etmiyorlar falan filan ama bunlara rağmen keyifli oyun. Rakip yapay zekası nadiren sapıtsa da üstteki arkadaşın dediği gibi affetmiyorlar. Bir bak tek başına sarmazsa oyunun Türk Discord sunucuları var oradan kişilerle oynarsın ya da iade edersin. Ben şahsen oradaki kişilerle oynarken keyif almadım ama biri önden koşup operasyonu mahveder birisi herkese emir taslar garip garip davranışlara girer. Kafadar insan bulursanız sarabilir ama.

Halen geliştirilme aşamasındaydı herhalde. Zor güzel ama, oyunda para sistemi yoktu, yani silahlar hepsi açık, oyunu kazandığında birşey kazanmıyorsun, o yüzden sıkıcı olabiliyor.

Oyunda 82 saatim var. Bunun olsa olsa maksimum 12 saatini falan başka insanlarla oynamışımdır onun dışında full kendim oynadım. Singleplayer modunda DLC harici bütün haritaları bitirdim ve şu an tekrar s puan alıp kusursuz tamamlamak için oynuyorum ve o da bitti sayılır. Şahsi olarak tek başına oynarken de gayet keyif alınabilecek bir oyun. Ha tabii arkadaşla oynamak NPC'lerle oynamaktan çok daha kolay ve keyifli çünkü yanımızdaki NPC'ler bazen aptallaşabiliyorlar, gözlerinin önündeki kişilere ateş etmiyorlar falan filan ama bunlara rağmen keyifli oyun. Rakip yapay zekası nadiren sapıtsa da üstteki arkadaşın dediği gibi affetmiyorlar. Bir bak tek başına sarmazsa oyunun Türk Discord sunucuları var oradan kişilerle oynarsın ya da iade edersin. Ben şahsen oradaki kişilerle oynarken keyif almadım ama biri önden koşup operasyonu mahveder birisi herkese emir taslar garip garip davranışlara girer. Kafadar insan bulursanız sarabilir ama.

Sansür hakkında ne düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı