en3s19
Hectopat
Daha fazla
Yenilenmiş telefon almanızı kesinlikle önermem hocam. Teknosa da olsa, A kalite de olsa sorun çıkabiliyor. Ben A32 ve realme 8 arasından realme 8 seçerdim, kendim de 1 seneden uzun zamandır kullanıyorum ama sıfır almıştım. Sıfır almak isterseniz Galaxy M14 5G modelini öneririm, bütçe zorlama şansınız olabilirse eğer A24, realme 9 Pro gibi cihazlara da bakabilirsiniz.Mi Note 10 Lite aldım. Sıfır gibi çıktı çalışmayan yeri yok çizik vs. de yok. En üst kalite olanını almıştım. Fakat sonrasında güncelleme almadığını ve kavisli ekranların çok masraflı olduğunu duyduktan sonra iade etmeye karar verdim. Bütçem 5-6 bin TL arası. Aldığım yerde Samsung A32 6 bin TL, Realme 8 5400 TL, Xiaomi Mi Note 10 Lite 5700 TL. Fakat belirttiğim Realme 8, Samsung A32 b kalite. (A kalite en üst kalite, kozmetik olarak neredeyse sıfır gibi oluyor. B kalite ise en düşük kalite seviyesi, çizikler bulunabiliyor, her ikisinde de telefon sorunsuz olarak çalışıyor. Teknosa'dan aldım.)
Eğer yenilenmiş cihazlara güveniyorum derseniz realme 8 alabilirsiniz ama Galaxy M14'te sağlam cihazdır.