ahmetkayahazretleri
Centipat
iki cihaz da çöp bütçe kaç
M14 5G bakabilirsin hocam, A24'e zorlamakta güzel bir seçenek ama ikinci el alacağım diyorsan tamamen güvenmen lazım. İkinci el alacaksan S10 ve iPhone tarafında SE2 güzel bir seçenek. SE2 dediğimiz cihaz iPhone 12 ile aynı güncellemeleri alacak muhtemelen. Tek sıkıntısı ekranı ve bataryası sadece.5-6 bin arası düşünüyorum o fiyata sıfır olmadığından sıfır alacaksam 7-7.5K'ya kadar zorlayabilirim ama o fiyatada beğendiğim ürün yok maalesef (Tek Realme C55 kafama yattı fakat Samsung almak istiyorum A23 de düşünebilirim.) Bu arada iade için gönderdiğim telefon karşı tarafa ulaşalı 2 gün oluyor inceleme durumunda şuan para iadesi yapıldığı anda forumda Teknosa'dan yenilenmiş telefon alımı ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
İki cihaz da çöp bütçe kaç
M14 5G bakabilirsin hocam, A24'e zorlamakta güzel bir seçenek ama ikinci el alacağım diyorsan tamamen güvenmen lazım. İkinci el alacaksan S10 ve iPhone tarafında SE2 güzel bir seçenek. SE2 dediğimiz cihaz iPhone 12 ile aynı güncellemeleri alacak muhtemelen. Tek sıkıntısı ekranı ve bataryası sadece.
Bu fiyata bu kadar maalesef ikinci el için 5-6k arası sıfır için 7K ya kadar çıkabilirim.
M14 güzel telefonmuş bütçemide neredeyse hiç aşmıyor. Büyük ihtimalle ikinci el alacağım Samsung S10e F/P cihazı diyorlar fakat batarya olarak biraz sıkıntı çekebilirim. İki yıldır 5000 mAh telefon kullanıyorum şu anda telefonsuz kalmamak için iPhone 7'ye geçtim şarj gerçekten benim için büyük sıkıntı. iPhone SE2 Yi'de bu yüzden elemiştim zaten ikinci elde 7-8k ya gidiyor ikinci el telefona o fiyatları vermek pek içimden gelmiyor. Az önce biraz bakmıştım Samsung A71 güzel fiyata gidiyor Xiaomi'leri geçiyorum o fiyat bandındakilerde genellikle sorun oluyor diye biliyorum bir de S10e gördüm birkaç tane ama hepsinde AMOLED yanığı var.
M14 alırsanız batarya sorunu yaşamazsınız. S10e yerine S10 alırsanız bataryası günü kurtarır, 5-6 saat ekran süresi alanlar var ve bu gayet yeterli.Bu fiyata bu kadar maalesef ikinci el için 5-6k arası sıfır için 7K ya kadar çıkabilirim.
M14 güzel telefonmuş bütçemide neredeyse hiç aşmıyor. Büyük ihtimalle ikinci el alacağım Samsung S10e F/P cihazı diyorlar fakat batarya olarak biraz sıkıntı çekebilirim. İki yıldır 5000 mAh telefon kullanıyorum şu anda telefonsuz kalmamak için iPhone 7'ye geçtim şarj gerçekten benim için büyük sıkıntı. iPhone SE2 Yi'de bu yüzden elemiştim zaten ikinci elde 7-8k ya gidiyor ikinci el telefona o fiyatları vermek pek içimden gelmiyor. Az önce biraz bakmıştım Samsung A71 güzel fiyata gidiyor Xiaomi'leri geçiyorum o fiyat bandındakilerde genellikle sorun oluyor diye biliyorum bir de S10e gördüm birkaç tane ama hepsinde AMOLED yanığı var.
Herkes çok öneriyor fakat biraz pahalı gibi ucuza var mıdır bilmem ama öyle kaçak işlerine girmek istemiyorum öğrenciyim ayda yılda bir para geçiyor elime2. el 11t al amiral gemisi işlemci var içinde
M14 alırsanız batarya sorunu yaşamazsınız. S10e yerine S10 alırsanız bataryası günü kurtarır, 5-6 saat ekran süresi alanlar var ve bu gayet yeterli.
Temiz olduğuna emin olun. İşinizi hiç riske atmak istemiyorsanız M14 çok daha mantıklı olur.Herkes çok öneriyor fakat biraz pahalı gibi ucuza var mıdır bilmem ama öyle kaçak işlerine girmek istemiyorum öğrenciyim ayda yılda bir para geçiyor elime
S10 olabilir günün çoğu okulda geçiyor zaten bu arada iade onaylanmış birazdan yazıyı yayınlarım
Temiz olduğuna emin olun. İşinizi hiç riske atmak istemiyorsanız M14 çok daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.