Realme C21Y recovery moda nasıl girilir?

CHILLSOULFLY

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
255
Çözümler
1
Yer
Gallifrey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Realme C21Y telefonumun şifresini unuttum. Normalde parmak iziyle giriyordum ama dün nedense parmak izini kabul etmedi ve şifre istedi ve ben şifreyi hatırlamıyordum. 140 tane şifre denedim ve hiçbiri uymadı, pes ettim ve format atmaya karar verdim. Format için recovery moda girmem lazım fakat hangi kombinasyonu denesem girmiyor. Telefonu kapatıp güç tuşu + ses kapama tuşuna basıyorum güvenli moda geçiyor. Ne yapmam lazım?
 
Realme C21y telefonumun şifresini unuttum. Normalde parmak iziyle giriyordum ama dün nedense parmak izini kabul etmedi ve şifre istedi ve ben şifreyi hatırlamıyordum. 140 tane şifre denedim ve hiçbiri uymadı, pes ettim ve format atmaya karar verdim. Format için recovery moda girmem lazım fakat hangi kombinasyonu denesem girmiyor. Telefonu kapatıp güç tuşu + ses kapama tuşuna basıyorum güvenli moda geçiyor. Ne yapmam lazım?

Şuraya bakabilirsiniz.

 
Şuraya bakabilirsiniz.

Buradakini yaptığımda diller kısmı çıkmıyor ve güvenli modda başlatıyor.
Çok sinir bir durum sabahtan beri uğraşiyorum. Zaten içinde ki veriler gidicek bir de sıfırlamayla uğraşıyorum. Kombinasyonu yapiyorum yok olmuyor yok direk başlatıyor recovery moduna girmiyor. Ne yapicam da düzelticem?
 
Son düzenleme:
Buradakini yaptığımda diller kısmı çıkmıyor ve güvenli modda başlatıyor.
Çok sinir bir durum sabahtan beri uğraşiyorum. Zaten içinde ki veriler gidecek bir de sıfırlamayla uğraşıyorum. Kombinasyonu yapiyorum yok olmuyor yok direk başlatıyor recovery moduna girmiyor. Ne yapacağım da düzelteceğim?

Güç ve ses kısma tuşuna bastığınızda dil seçeneği çıkmıyor ise bir telefoncuya götürün.
CD karttan güncelleme seçeneğide var ancak bunun içinde recovery moduna girebiliyor olmanız lazım.
 
Biyometrik verilerle kilit açmayı kullansanız dahi şifre ile kilit açma 72 saat boyunca kullanılmazsa otomatikman şifre ile açmamizi istiyor bir nevi hatırlatma amaçlı bu yüzden şifreyi unutmamakta fayda var ya da akılda kalan şifreler belirmek. Daha önce başıma gelmisti ve sıfırlamak zorunda kalmıştım.
 

Geri
Yukarı