Realme GT2 Pro vs S23 FE

@emrah_8

5 saatten aşağı SoT almayacağınız kesin.
5-6 saatse zaten gerek S23FE gerek yok, S21FE alıp geçilir hani. S21FE bu kısa ekran süresinden elediydim. İşte S23FE'nin ekran süresini merakla bekliyorum. GT2 7 saat ekran süresi verdiğini gördüm, GT2 PRO'da bu süre daha az diyorlardı, tabi işin ehliler mi bilmiyorum bunu diyenler. Bakalım, göreceğiz.

@emrah_8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok da başarılı değil. S22 - S21 FE'ye nazaran iyi tabii ki.

@emrah_8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok da başarılı değil. S22 - S21 FE'ye nazaran iyi tabii ki.

Batarya olarak halen A54 geçebilen yok sanırım, bunun üzerine az işlemci ve kamera atayım ama sürem düşmesin dedik ama.

Bunları görünce GT5 harika bir seçenek gibi olacak, sadece pahallı olacağı kesin. S23 Plus aslında tam aradığım telefonmuş ama o kadar bütçe yok işte.

GT2 7 saat ekran süresi verdiğini gördüm, GT2 PRO'da bu süre daha az diyorlardı,
SD 888, Exynos 2100, SD 8 Gen 1 ve Exynos 2200 gibi SoC'lar yük altında çok fazla güç tükettiği için alınan SoT'lar çok değişken oluyor, örneğin GT 2 ile fansız bir şekilde 2 saat Genshin Impact oynarsan 4-5 saat SoT alırsın ancak fan takıp, throttle yemeden yani sürekli olarak GPU'nun %90-100 çalıştığı bir şekilde Genshin oynarsan 3 saati geçemezsin. GT 2 Pro, S21 FE ve S23 FE gibi cihazların pil performansından beklentinizin olması başlı başına yanlış. İkinci el ile ilgilenir misiniz?

SD 888, Exynos 2100, SD 8 Gen 1 ve Exynos 2200 gibi SoC'lar yük altında çok fazla güç tükettiği için alınan SoT'lar çok değişken oluyor, örneğin GT 2 ile fansız bir şekilde 2 saat Genshin Impact oynarsan 4-5 saat SoT alırsın ancak fan takıp, throttle yemeden yani sürekli olarak GPU'nun %90-100 çalıştığı bir şekilde Genshin oynarsan 3 saati geçemezsin. GT 2 Pro, S21 FE ve S23 FE gibi cihazların pil performansından beklentinizin olması başlı başına yanlış. İkinci el ile ilgilenir misiniz?
Özellik olarak dikkatimi çeken ürünler bunlar zaten, S21 FE 5-6 saat, S22 6-7 saat gibiydi, S23FE'de hani belki 8-9 saat verir mi gibisinden bakıyordum.

İkinci el alınabilir ama garantisi devam eden, temiz ürün bulmak zor.
S23 üzerine batarya süresi ekleyen, 6.4-6.7 inç arası, özelliklerini kaybettirmeyen en yakın cihaz hangisi? Olmadı onun ikinci ellerinede bakabiliriz.

Bunları görünce GT5 harika bir seçenek gibi olacak, sadece pahalı olacağı kesin. S23 Plus aslında tam aradığım telefonmuş ama o kadar bütçe yok işte.
OnePlus Nord 3 de bakabilirsiniz. Gerçi Dimensity 9000 de az tüketen bir SoC değil ama yükte GT2 Pro'dan daha az tüketmiş. Bir de ısındığı değerler rahatsız edici duruyor. Başka sorununu göremedim. GT5 ile aynı kamera sensörüne sahip ve ekranı da S23 FE'den iyi kağıt üstünde.

Özellik olarak dikkatimi çeken ürünler bunlar zaten, S21 FE 5-6 saat, S22 6-7 saat gibiydi, S23FE'de hani belki 8-9 saat verir mi gibisinden bakıyordum.

İkinci el alınabilir ama garantisi devam eden, temiz ürün bulmak zor.
S23 üzerine batarya süresi ekleyen, 6.4-6.7 inç arası, özelliklerini kaybettirmeyen en yakın cihaz hangisi? Olmadı onun ikinci ellerinede bakabiliriz.
2. el S21 Ultra bakabilirsin, ana kamera sensörü ve telephoto sensöründe S23'ten daha iyi, çok daha premium bir ürün ve ekran ağızı farklı. Güncellik dışında bir dezavantajı yok.

S21 Ultra ile alınan SoT:

image.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı