Çözüldü Realtek Audio consol açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M.Mert1453

Decapat
Açmaya kalktığımda böyle bir hata veriyor silip silip yükledim Realtek HD Audio driveri de baştan kurdum kulaklığı tak çıkar yaptıkça bu uyarıyı veriyor.

Dosya Ekleri

• consol.png
    consol.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz?

Öncelikle kusura bakmayın özelden yardımlaşmanın uzaklaştırma sebebi olduğunu bilmiyordum. Sorunu şöyle çözdüm. Yine azıcık araştırdım yine Technopat'tan bir forumda bu konu ile ilgili tartışılmış ve dosya atmışlar. Dosyada başka bir Realtek HD Audio driver vardı fakat farklı bir sürümdü. Yaklaşık 450 MB olan bu sürümü indirdiğimde Realtek Audio consol açılmaya başladı ve sorunum da çözülmüş oldu. Nasıl dosya atabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız indirdiğim dosyayı buraya da atabilirim.
ustam driveri kurdum fakat console'u kuramıyorum yanlış mı yapıyorum bir yerde bilmiyorum ama önce setup_app.cmdyi çalıştırdım sonra install_uwp.cmdyi kurmayı denedim fakat error verdi ayrıca şimdi bunu yazarken farkettim ses tamamen gitti bilgisayarda Eki Görüntüle 1816194
kurar mısın bunu, diğerlerini sil öncesinde, Console olanı sil sadece.

kurar mısın bunu, diğerlerini sil öncesinde, Console olanı sil sadece.
yok hocam sildim onu indirdim attığını fakat yine ses yok ve program ilk başta attığım gibi açılmıyor

yok hocam sildim onu indirdim attığını fakat yine ses yok ve program ilk başta attığım gibi açılmıyor
Hocam elimin altında olsa cihazın şimdiye kurcalar yapardım fakat burdan şuan kısıtlı yardımım olabiliyor, aklıma gelenleri yazdım farklı arkadaşlar bakalım neler diyecek.

Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz?

Öncelikle kusura bakmayın özelden yardımlaşmanın uzaklaştırma sebebi olduğunu bilmiyordum. Sorunu şöyle çözdüm. Yine azıcık araştırdım yine Technopat'tan bir forumda bu konu ile ilgili tartışılmış ve dosya atmışlar. Dosyada başka bir Realtek HD Audio driver vardı fakat farklı bir sürümdü. Yaklaşık 450 MB olan bu sürümü indirdiğimde Realtek Audio consol açılmaya başladı ve sorunum da çözülmüş oldu. Nasıl dosya atabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız indirdiğim dosyayı buraya da atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Microsoft OneDrive, Yandex disk, Google Drive servisleri ile dosya paylaşımı yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı