M.Mert1453
Decapat
Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz?
ustam driveri kurdum fakat console'u kuramıyorum yanlış mı yapıyorum bir yerde bilmiyorum ama önce setup_app.cmdyi çalıştırdım sonra install_uwp.cmdyi kurmayı denedim fakat error verdi ayrıca şimdi bunu yazarken farkettim ses tamamen gitti bilgisayardaTamamdır
ustam driveri kurdum fakat console'u kuramıyorum yanlış mı yapıyorum bir yerde bilmiyorum ama önce setup_app.cmdyi çalıştırdım sonra install_uwp.cmdyi kurmayı denedim fakat error verdi ayrıca şimdi bunu yazarken farkettim ses tamamen gitti bilgisayarda Eki Görüntüle 1816194
yok hocam sildim onu indirdim attığını fakat yine ses yok ve program ilk başta attığım gibi açılmıyorkurar mısın bunu, diğerlerini sil öncesinde, Console olanı sil sadece.![]()
Realtek Audio Control - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.apps.microsoft.com
Hocam elimin altında olsa cihazın şimdiye kurcalar yapardım fakat burdan şuan kısıtlı yardımım olabiliyor, aklıma gelenleri yazdım farklı arkadaşlar bakalım neler diyecek.yok hocam sildim onu indirdim attığını fakat yine ses yok ve program ilk başta attığım gibi açılmıyor
Hocam elimin altında olsa cihazın şimdiye kurcalar yapardım fakat buradan şu an kısıtlı yardımım olabiliyor, aklıma gelenleri yazdım farklı arkadaşlar bakalım neler diyecek.
Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz?DDU ile kaldırıp baştan kursam işe yarar mı?
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Sorunu nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz?
Öncelikle kusura bakmayın özelden yardımlaşmanın uzaklaştırma sebebi olduğunu bilmiyordum. Sorunu şöyle çözdüm. Yine azıcık araştırdım yine Technopat'tan bir forumda bu konu ile ilgili tartışılmış ve dosya atmışlar. Dosyada başka bir Realtek HD Audio driver vardı fakat farklı bir sürümdü. Yaklaşık 450 MB olan bu sürümü indirdiğimde Realtek Audio consol açılmaya başladı ve sorunum da çözülmüş oldu. Nasıl dosya atabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız indirdiğim dosyayı buraya da atabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.