Arthurcode Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 91 28 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Kulaklığı jak girişine takınca Realtek HD Audio Console açılamıyor uyarısı geliyor ve kulaklığı tanımıyor. Driverleri sildim baştan yükledim fakat hala devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Merhaba. Kulaklığı jak girişine takınca Realtek HD Audio Console açılamıyor uyarısı geliyor ve kulaklığı tanımıyor. Driverleri sildim baştan yükledim fakat hala devam ediyor.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Mayıs 2021 #2 Hocam ben bu problemi kasanın arkasındaki jak girişlerini kullanarak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS Arthurcode Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 91 1 Haziran 2021 #3 Çözüm olarak tüm ses sürücülerini kaldırıp anakartın sitesinden driver indirdim. Ayrıca Realtek Audio Console'u sildim. Şu anda bir problem yok. Artı 0 Eksi
Çözüm olarak tüm ses sürücülerini kaldırıp anakartın sitesinden driver indirdim. Ayrıca Realtek Audio Console'u sildim. Şu anda bir problem yok.