Realtek Audio driver sildikten sonra mikrofon tanınmıyor

M.Mert1453

Decapat
Dün bilgisayarı boşaltırken yanlışlıkla Realtek Audio driveri de sildim. Haliyle kulaklık mikrofonunu tanımamaya başladı. Tekrar yükledim driveri fakat yine tanımadı. Kaldırıp yeniden kurdum bu sefer kulaklık mikrofonu tamamen gitti. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bilgisayarı boşaltırken yanlışlıkla Realtek Audio driveri de sildim. Haliyle kulaklık mikrofonunu tanımamaya başladı. Tekrar yükledim driveri fakat yine tanımadı. Kaldırıp yeniden kurdum bu sefer kulaklık mikrofonu tamamen gitti. Ne yapmam gerek?
Driver i yeniden kurunuz ve ses ayarlarından ses çıkısını kulaklıklı mikrofon olarak seciniz.
Screenshot_2.jpg

maalesef gözükmüyor mikrofon. tanımıyor.
Mikrofon markamodel varmı belki sürücüsü de silinmiş olabilir benim msi notebook da nhamic ust versiyon yok yeni realtek driver kurduğumda ise mikrofonkulaklığı görmüyor. özel bir sürücüsü varmı notebook ya da kulaklığın.

kulakiçi kulaklık normalde görüyor diğer cihazlarda falan ama diğer kulaklıklarla da denedim olmadı görmedi hiç birini
Realtek in iki sürümü vardı sanırım biri hd driver diğeri realtekdi siz hangisini kurdunuz diğeri ile deneyiniz. Ayrıca sisteminizin yani anakartınızın sitesine girip ordan indirmenizi tavsiye derim hem daha doğru kurulum olur hem de windows yada bazı programlar yeni sürücüler ile çakışabiliyor.Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Realtek in iki sürümü vardı sanırım biri hd driver diğeri realtekdi siz hangisini kurdunuz diğeri ile deneyiniz. Ayrıca sisteminizin yani anakartınızın sitesine girip ordan indirmenizi tavsiye derim hem daha doğru kurulum olur hem de windows yada bazı programlar yeni sürücüler ile çakışabiliyor.Kolay gelsin.
realtek high definition audio driver benimki şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı