Realtek HD Audio Driver Kurulmuyor

Katılım
24 Ağustos 2019
Mesajlar
8
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1 yıl önce bilgisayara format atmıştım ve sonrasında Realtek HD Audio driver kurulumu yapmadım. Windows, kendi Audio driverini kurdu. Ses geliyor o konuda bir sorunum yok ancak ön arka jak kontrolleri için ve ses kalitesi için Realtek HD Audio driver kurmak istiyorum. Birçok kez denediysem de kurulumu yaptıktan sonra aygıt yöneticisinde ya da denetim masasında gözükmüyor. Ancak Denetim masası > Programlar kısmında 600 MB olarak Realtek bulunuyor. İlgili fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum.

Kurulumda ne yapmam lazım ya da neden kurulmuyor? Kurulum sırasında direk bir hata almıyorum kurulum tamamlandı yeniden başlatın diyor ama sonuç bu. İnternetten onlarca çözüme baktım ama benim sorunumun anlatıldığı bir çözüm ne yazık ki bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.

foto 1.png
foto 2.png
foto 3.png
 
Realtek sound drivers for ALC887 and Windows 10 64bit bu siteden ve ASUS'un resmi sitesinden ve farklı kaynaklardan en güncel versiyonları denedim sonuç aynı. System tray bölümünde de gözükmüyor. Denetim masasında yok ama denetim masası > program ekle veya kaldır bölümünde var.

Tamamen kaldırdıktan sonra buradan son sürümü indirip yükler misin? Realtek ile ilgili bir dosya kalıntısı olmasın mümkünse.


Yükleme sonrası gözükmez ise C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA yolunu takip edip RtkNGUI64 uygulamasını açmayı dener misin?
 
Veriğiniz linkten indirmeyi denedim. Son sürümünü yükledim ancak sonuç yine aynı. Program files içinde Realtek klasörü oluşmuyor.
Şu videoya bir göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı