Reborn OS harika bir dağıtım

Ben de yakında diğer Arch tabanlı dağıtımları deneyimleme fırsatına erişeceğim, şimdilik Manjaro ile idare ediyorum, AUR gibi bir rahatlığı bulamayacağım için diğer paket yöneticisini kullanan dağıtımlara da geçmeye hiç gönlüm elvermiyor.
Şu AUR gibi bir sistem Ubuntu/Debian'a da gelmeli. Bunca yıl AUR'dan mahrum yaşamışız.

Şu AUR gibi bir sistem Ubuntu/Debian'a da gelmeli. Bunca yıl AUR'dan mahrum yaşamışız.
Ben bunu forumda ilk söylediğimde aldığım tepki "Arch balon XD" olmuştu. AUR kadar sağlam repo hiçbir yerde hiçbir tabanda yok. Debian, Ubuntu veya Fedora reporlarında hala daha yaygın kullanılan yazılımlar yok.

İşletim sistemi hayatımızı kolaylaştırmalıdır dedikçe hala daha bazı arkadaşlar "paketleri kendin indirip derlesen AUR kullanmaktan daha iyidir XD" diyebiliyorlar. Oldu olacak kullanacağım yazılımları da kendim geliştireyim :D

Kısacası AUR Linux dünyasına gelmiş en güzel şeydir, AUR kullandıktan sonra özellikle Debian tabanlı distroları kullanamaz oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı