Recep Baltaş'ı Kınıyorum!

Recep Baltaş elemanın yaşadığı yere baktı. Sonra oradaki bütün polis teşkilatlarını tek tel bulup etiketledi ve sınır dışı edilmesini sağladı.

Sana tavsiyem senin de ülken için aynı çabayı göstermen 👍 yoksa gelip burada tek ses çıkarabildiğin kişiye ses çıkarmakla olmuyor o işler.

Bu eleman burada aynısını yapsın, ben Egm'ye şikayet edeceğim yine. Sen ne yapacaksın? Kınarsın yine…

Kuzen ulti atmış :)

Hiçbir şey anlamadım birisi anlatabilir mi?

Mesut kızın göğüse bakıyor videoda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncının birinin karısı için durduk yere ''Bunu kabul ediyorsa katlanacak. Omurga meselesi.'' deyip Mesut Can Eray'dan pek de farksız bir davranış sergileyen sevgili Recep Baltaş'ın bu olaydaki hassasiyeti gözlerimden yaşların akmasına vesile oldu.

Niye banlayayım? Medenice eleştirmiş.

Türk adalet sistemine ben bakmıyorum. Onları eleştir.
recepbaltasgif.gif

Yayıncının birinin karısı için durduk yere ''Bunu kabul ediyorsa katlanacak. Omurga meselesi.'' deyip Mesut Can Eray'dan pek de farksız bir davranış sergileyen sevgili Recep Baltaş'ın bu olaydaki hassasiyeti gözlerimden yaşların akmasına vesile oldu.
Taciz içerikli onlarca video çeken biriyle kıyaslaman yanlış. Ayrıca olaydan sonra hatalı olduğunu kabul etti ve özür diledi.

Dosya Ekleri

• ZomboMeme 22052021004835.jpg
    ZomboMeme 22052021004835.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Geri
Yukarı