Recep Baltaş'ın Tweet'ini Anlayamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-) Kendi düşmeyen ne olacak?
2-) Her ülkede var.
3-) Ona oy vermeyenler ne olacak. Hepsi değil.

Ayrıca cehenneme kadar işçi sınıfı değil; ''İşçi sınıfının da cehenneme kadar yolu var.'' diyen zihinleri lanetliyorum. Bunu ''Hepsi'' diyerek konuşamazsınız.

Sırf Akp ye oy veriyor diye beter olsun işçi sınıfı diye seslenmek senim vicdanını rahatsız etmiyorsa devam et. A bu adam a partisine oy vermiş gebersin gitsin demek akıl kârı değil. Beraberliğe en çok gerek duyduğumuz anda verdiğin örnek hemde Soma üzerinden verdiğin örnek hiç olmamış. Acaba ölenlerin bir yakını yazdıklarını okusa nasıl tepki verirdi.

Hiç bir kanun kağıt üzerinde yürümez kapitalizm'de kominizim'de bana göre bu iki görüşü savunan "aptaldır".

Yapma ya cidden mi? A partisi haklarını sömürüyor, biz destek oluyoruz. Gene gidip A partisine oy veriyorlar.
24 Haziran’dan sonra umurumda değil artık. Şeker fabrikaları satılmasın diye millet eylem yaptı; sonuç gene orayı satan A partisi en çok oyu aldı o bölgede.
Kısaca Türkiye de; Deveye diken, insana s...n yaranıyor.
Ayrıca Soma da ölenlerin aileleri zaten başta, ölenlerini sattı.
24 Haziran da %48 31 Mart’ta %43 oy verilmiş. Ha bu arada maden sahibi serbest bırakıldı.

Son düzenleme:
Konu çok güzel başlamış ve her zamanki gibi devam etmiş. Entropiyi bu forum çökertecek en sonunda.
Hocam Türkiye de bu dünya üzerinde. İşte eninde sonunda konu bu topraklara geliyor. İşte o yüzden siyasi konulara asla kayıtsız kalamayız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…